Βίκυ Καγιά: Χαμός με τα ζαχαροπλαστεία Fresh του συζύγου της, Κρασσά, εν μέσω lockdown

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Καγιά: Χαμός με τα ζαχαροπλαστεία Fresh του συζύγου της, Κρασσά, εν μέσω lockdown

Τα ζαχαροπλαστεία FRESH ανήκουν στον Ηλία Κρασσά, τον σύζυγο της Βίκυς Καγιά και η αλήθεια είναι πως εν μέσω lockdown έχουν γίνει πιο περιζήτητα από πριν!

Τα ζαχαροπλαστεία FRESH επιτρέπουν, όπως αναφέρεται και στο επίσημο site τους να γίνονται παραγγελίες και να επιτρέπει ο καταναλωτής μέρα και ώρα που θα γίνουν οι παραδόσεις! Μάλιστα μπορεί κάποιες να παραγγείλει και να φτάσουν τα πράγματα στα χέρια του αυθημερόν αρκεί να κάνει την παραγγελία του πριν τις 12:00 το μεσημερί.

Λίγα λόγια για τα ζαχαροπλαστεία FRESH του συζύγου της Βίκυς Καγιά, Ηλία Κρασσά

ζαχαροπλαστεία Fresh Ηλίας Κρασσάς

Είναι από τα πρώτα ζαχαροπλαστεία που έβγαλαν γλυκά και παγωτά 0%. Κάποια από τα πιο δημοφιλή είναι το κέικ πορτοκάλι, το κέικ διπλής σοκολάτας, το cheesecake, η τούρτα τρούφας, οι μαρμελάδες (κεράσι, φράουλα, ροδάκινο, βερίκοκο), η μους σοκολάτας και η μους γιαούρτι με λάιμ.

O Ηλίας Κρασσάς είναι πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας. Μαζί με τα αδέρφια του Αντώνη και Βαλεντίνη, παρέλαβαν από τον Στέλιο Παρλιάρο τα Fresh Pastry Shops. Τα ζαχαροπλαστεία Fresh σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Τα τρία αδέρφια δε σταματούν να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το νέο εντυπωσιακό Fresh Pastry Shop στη Συγγρού. Ο Ηλίας είναι χωρισμένος, μένει στα Νότια και έχει δύο παιδάκια (ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι). Στο παρελθόν, διατηρούσε σχέση με την Εύη Βατίδου, των οποίων η σχέση έληξε άδοξα. Μετά τη Βατίδου, στη ζωή του μπήκε η Βίκυ Καγιά με την οποία ζει τον απόλυτο έρωτα μέχρι και σήμερα, αφού έχουν δημιουργήσει και μια καταπληκτική οικογένεια.

Και μιας και αναφερόμαστε σε καταστήματα εν μέσω lockdown δείτε εδώ την έκτακτη ανακοίνωση που βγ΄γηκε για τα Jumbo πριν από λίγα λεπτά!