Έκτακτη ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις

Πελάτες σας αφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις δεν έχουν ξεκινήσει μόνο στα μαγαζιά ένδυσης! Τα καταστήματα Σκλαβενίτη εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους για το ποια είδη βρίσκονται πλέον σε μειωμένη τιμή αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Η ανάρτηση του Σκλαβενίτη

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιόδου εκπτώσεων, η οποία διαρκεί από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου έως και την Τρίτη 31

Αυγούστου, οι εκπτώσεις που ισχύουν σε όσα Καταστήματά μας διαθέτουν τις πιο κάτω κατηγορίες ειδών είναι:

  • 10%: Βιβλία & DVD με παιδικές ταινίες
  • 20%: Είδη ρουχισμού, ηλεκτρικά είδη, είδη σπιτιού, παιχνίδια
  • 30%: Ένδυση και Υπόδηση ενηλίκων
  • 50%: Παιδικά ρούχα

Η νέα συνεργασία του Σκλαβενίτη

Έκπτωση 8% στην τελική τιμή ραφιού σε επώνυμα προϊόντα στα super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» προσφέρει, σε όλους τους συνδρομητές COSMOTE, η νέα συνεργασία του COSMOTE DEALS for YOU με τη μεγαλύτερη αλυσίδα super market της χώρας. Αποκλειστικά οι συνδρομητές COSMOTE, μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU, έχουν δυνατότητα απόκτησης προϊόντων από κατηγορίες ειδών τροφίμων και πρώτης ανάγκης σε προνομιακές τιμές.

Σκλαβενίτης cosmote συνεργασία

Αναφέροντας τον κωδικό COSMOTE DEALS for YOU στο ταμείο, οι συνδρομητές COSMOTE λαμβάνουν αυτόματα έκπτωση στο σύνολο των προϊόντων που έχουν επιλέξει και συμμετέχουν στην προσφορά. Τα προϊόντα που συμμετέχουν στην προσφορά ανανεώνονται σε μηνιαία βάση και οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για αυτά, στις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP. Οι συνδρομητές μπορούν να εξαργυρώσουν έως δύο κωδικούς COSMOTE DEALS for YOU κάθε ημέρα ανά σύνδεση, σε όλο το δίκτυο της «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», το οποίο διαθέτει πάνω από 400 καταστήματα πανελλαδικά.