Σπιτικά cakes και cupcakes από το Μελιστάλαχτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπιτικά cakes και cupcakes από το Μελιστάλαχτο!

Το κέικ δεν είναι ένα απλό επιδόρπιο. Τουλάχιστον στο Μελιστάλακτο δεν το βλέπουν έτσι! Το κέικ είναι για όλες τις άλλες ώρες, όπως και τα cupcakes που αποτελούν τη μίνι... λαχταριστή εκδοχή του. Τα θέλεις για τον πρώτο καφέ το πρωί -ίσα ίσα να ανοίξει το μάτι!-, για βούτηγμα στο γάλα των παιδιών, για το σνακ στο σχολείο ή το γραφείο, για τις απογευματινές “υπογλυκαιμίες” ή τις βραδινές λιγούρες. Το φρεσκοψημένο κέικ κάνει -με μαγικό τρόπο- το κάθε σπίτι να μυρίζει... Κυριακή, γιορτή και σχόλη!

Φυσικά δεν χρειάζονται συστάσεις, ειδικά αυτά που δημιουργεί το Μελιστάλακτο, μένουν στην... γευστική μνήμη για καιρό ακόμα. Απλά, νόστιμα, αφράτα, θυμίζουν αυτά που αγάπησες όσο ήσουν παιδί και θα αγαπάς για πάντα!

Μελιστάλαχτο

Με αγνά υλικά, η φρεσκάδα και η νοστιμιά τους είναι δεδομένη ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς... γευσιγνώστες. Σοκολάτα, βανίλια, φρούτα, διακοσμήσεις με ζαχαρόπαστα αλλά και πρωτότυπος εποχικός στολισμός ή δημιουργίες για γάμους και βαφτίσεις είναι μερικά μόνο από αυτά που θα βρεις στο Μελιστάλακτο, για να διαλέξεις τα δικά σου αγαπημένα.

Κι αν έχεις κάποια δική σου πρόταση, οι ειδικοί στο ζαχαροπλαστείο θα φτιάξουν αυτό ακριβώς που έχεις ονειρευτεί και ακόμα... καλύτερο!

Info: Ζαχαροπλαστείο Μελιστάλακτο: Λεωφ. Αθηνών - Πειραιώς 67 & Δωδεκανήσου, Πειραιάς Τηλ. 210 4810091

Facebook: zaxaroplasteiamelistalakto