Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζεστές, τραγανές με το τυρί να ρέει - Χαμός σε αυτό το μαγαζί της Αθήνας! Έχει τις καλύτερες τυρόπιτες

Πρέπει οπωσδήποτε να φάτε έστω και μια φορά στην ζωή σας

Ζεστές, τραγανές με το τυρί να ρέει - Χαμός σε αυτό το μαγαζί της Αθήνας! Έχει τις καλύτερες τυρόπιτες
FOOD NEWS 18.10.2021 09:56
Από Youweekly Team

Στην Καλιφόρνια εδώ και εξήντα χρόνια βρίσκεται το“In and Οut”, μία αλυσίδα burger που όλοι οι ντόπιοι σου την συστήνουν. Αν και ξεκίνησε πριν από McDonald's, Burger King και Wendy's, αριθμεί σήμερα μόνο 300 καταστήματα σε ελάχιστες πολιτείες. Το «μόνο», μπορεί να ακούγεται σχετικό αλλά οι ανταγωνιστές που προαναφέρθηκαν μετρούν μερικές δεκάδες χιλιάδες ο καθένας σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό, η έκπληξη όταν τα επισκεφτείς είναι το μενού: hamburger, cheeseburger και Double – Double (διπλό μπιφτέκι – διπλό τυρί). That's all. Και όμως στην Αμερική της αφθονίας, του marketing και της διαφήμισης, η αλυσίδα “In and Out” είναι πάντοτε γεμάτη και κάθε κατάστημα που ανοίγει – μία στο τόσο – σπάει το ρεκόρ πρώτης ημέρας του προηγούμενου, δείγμα ότι θα μπορούσε να γεμίσει όλη την Αμερική με τα καταστήματα της αλλά δεν το κάνει.

Γιατί; Γιατί προφανώς δεν είναι όλα χρήμα όπως μας έδωσε να καταλάβουμε ο Γιώργος Ψωμόπουλος που μέσα από τα “Μάμ” είναι η ελληνική εκδοχή τους. Τα τυροπιτάδικα Μάμ... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ουρές για μια καυτή τυρόπιτα - Το μαγαζί βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας

Share