Μπιφτέκι 800 γραμμαρίων - Ο παράδεισος του καλοφαγά ακούει στο όνομα "Ρεμεζέ"

Ποιοτικό φαγητό σε προσιτές τιμές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μπιφτέκι 800 γραμμαρίων - Ο παράδεισος του καλοφαγά ακούει στο όνομα

Έχει γίνει το στέκι μου και σίγουρα θα γίνει και το δικό σου! Μια επίσκεψη και απλά... κολλάς. Ο χώρος του απλός, με χαλαρή ατμόσφαιρα και παρεΐστικο κλίμα, ενώ το προσωπικό του σε υποδέχεται πάντα με χαμόγελο και ευγένεια.

Οι γεύσεις του Ρεμεζέ παραδοσιακές και αγαπημένες. Ένα αυθεντικό ρεμπέτικο μεζεδοπωλείο στον πεζόδρομο της Αγίας Λαύρας και συγκεκριμένα στον αριθμό 14, το οποίο προσφέρει μοναδικές χορταστικές μερίδες και ποικιλίες, για να τα συνδυάσεις με κρασί, ούζο και ρακή δημιουργώντας τις πιο όμορφες στιγμές με την παρέα σου.

Ρεμεζέ αιγάλω μαγαζί

Όταν το επισκεφθείς εκτός από την σαλάτα «Ρεμεζέ» και το χαλούμι σχάρας που θα πάρεις ασυζητητί επιβάλλεται να δοκιμάσεις και το μοσχαρίσιο μπιφτέκι των 800 γραμμαρίων που από μέσα ρέει λιωμένη φέτα και κασέρι - είναι μπουκιά και... οργασμός στο υπογράφω - όπως και η ζουμερή χοιρινή μπριζόλα των 1.000 γραμμαρίων.

Ρεμεζέ

Ρεμεζέ Αιγάλεω

Να τονίσω πως καθημερινά ανοίγει τις πόρτες του από τις 19:00 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ ενώ τις Κυριακές σχηματίζονται ουρές από νωρίς το μεσημέρι - γύρω στις 12:30 - κι αν δεν κάνεις κράτηση δύσκολα θα βρεις τραπέζι για να δοκιμάσεις τους μεζέδες του που είναι εμπνευσμένοι από παραδοσιακές συνταγές όλης της Ελλάδας! Μην πεις πως δεν στο είπα...

Ρεμεζέ φαγητό

Ρεμεζέ καλοφαγάδες

Τηλέφωνο κρατήσεων: 213-031-3723 ή 6977067262

Instagram: remeze_mezedopoleio