Σούσουρο με τα Mc Donald's: Τι βρήκε πελάτισσα μέσα στο McChicken burger της - Δείτε φωτογραφίες

Τι συμβαίνει με τα μπιφτέκια τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο με τα Mc Donald's: Τι βρήκε πελάτισσα μέσα στο McChicken burger της - Δείτε φωτογραφίες

Η Joyce Fedd από το Jacksonville της Φλόριντας των Ηνωμένων Πολιτειών πριν από μερικά χρόνια κατευθύνθηκε στο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας με σκοπό να απολαύσει ένα McChicken, όταν σοκαρισμένη διαπίστωσε πως είχε φάει και ένα μεγάλο κομμάτι από το σκουλήκι που κρυβόταν μέσα σε

“Πήγα στο drive in με το αυτοκίνητό μου για πάρω ένα McChicken. Όταν το δάγκωσα ένιωσα μια περίεργη γεύση στο στόμα μου, για να δω πως είχα φάει ένα σκουλήκι” λέει το θύμα σε τοπικό κανάλι, όπως αναγράφεται στο Athensmagazine.gr.

Είναι από αυτά που λέμε να μην σου τύχουν, ειδικά εάν πεινάς.

Φωτογραφίες από το cheeseburger

Mc Donald's

Mc Donald's μπέργκερ

Από που προέρχονται και πώς φτιάχνονται τα burgers

Αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τίτλο "Our Food. Your Questions" στα πλαίσια καμπάνιας ενημέρωσης για την ποιότητα και την προέλευση των τροφίμων που πουλάνε στα καταστήματα των McDonald's.

Οι υπεύθυνοι των McDonald's συνεργάστηκαν μάλιστα με τον Grant Imahara των Mythbusters.

Τα πλάνα προέρχονται από το εργοστάσιο Cargill και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το μπιφτέκι της είναι πραγματικό. Η διαδικασία παραγωγής καταγράφεται για πρώτη φορά σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής.

Μέχρι σήμερα δημοσιεύματα έκαναν για ροζ βλέννες, διοξείδιο του αμμωνίου, πλαστικό, ακόμη και σκουλήκια. Η ίδια η εταιρεία λέει ότι το κρέας της προέρχεται αποκλειστικά από βοοειδή.

Πριν από ένα περίπου χρόνο ο Βρετανός σεφ Τζέιμι Ολιβερ είχε χαρακτηρίσει τα χάμπουργκερ της ΜcDonald’s φθηνή σκυλοτροφή.

"Αυτό γίνεται για να αντιμετωπίσουν τις ερωτήσεις, τα σχόλια και τις ανησυχίες των πελατών μας" δήλωσε υπεύθυνος στην κάμερα. Ωστόσο δεν δόθηκαν απαντήσεις για τις τροφές με τις οποίες μεγαλώνουν και εκτρέφονται τα βοοειδή.

Στην επίσημη ιστοσελίδα των McDonald’s, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το κρέας τους είναι φθηνό επειδή, καθώς σερβίρουν σε πολλά άτομα κάθε μέρα, μπορούν να αγοράσουν από τους προμηθευτές σε χαμηλότερη τιμή, και επίσης ότι προσφέρουν κρέατα της καλύτερης ποιότητας.

Η ΜcDonald's διαθέτει εστιατόρια σε 118 χώρες στον κόσμο ενώ υπολογίζεται πως εξυπηρετούν περίπου 68 εκατομμύρια πελάτες μέσα σε μια ημέρα.