Σας βγαίνουν άνοστες οι τηγανιτές πατάτες; Το μυστικό με το λάδι που θα τις απογειώσει
Σίγουρα το κάνετε λάθος...
Οι τηγανητές πατάτες για να πετύχουν σωστά και να βγουν νόστιμες, θέλουν την ίδια προσοχή που θέλει και ένα κανονικό φαγητό. Ξέχνα για λίγο τις φριτέζες και τις πατάτες που τρως έξω με τα άθλια λάδια και φτιάξτες μόνος σου.
Η σωστή πατάτα είναι αυτή που τηγανίζεται βουτηγμένη σε λάδι ελιάς. Και εδώ σου έχουμε δύο τρόπους για να τις φτιάξεις και να εντυπωσιάσεις τους πάντες.