Φρέσκα ψάρια, μοναδικές γεύσεις - Το νούμερο ένα μαγαζί για θαλασσινά ακούει στο όνομα "Το Πυροφάνι του Πειραιά"

Βρίσκεται στην καρδιά της Πειραϊκής

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φρέσκα ψάρια, μοναδικές γεύσεις - Το νούμερο ένα μαγαζί για θαλασσινά ακούει στο όνομα

Τα ψάρια είναι ολόφρεσκα, εκλεκτά και διαλεγμένα ένα προς ένα. Τα ορεκτικά και τα θαλασσινά προσεγμένα και μαγειρεμένα με φαντασία, μεράκι και αγάπη και πως να μην είναι άλλωστε όταν στα ηνία της κουζίνας στο Πυροφάνι του Πειραιά βρίσκεται η executive chef, παγκόσμια κριτής γαστρονομίας της WACS, Εύα Μπόνα, μαζί με τον γιο της Κωνσταντίνο Κοκκόση.

πυροφάνι πειραιάς

Το μαγαζί μετρά πάνω από 30 χρόνια λειτουργίας. Οι ρίζες του ξεκινούν από τα Καμίνια κι εδώ και 5 χρόνια βρίσκεται στο πιο μαγευτικό spot της Πειραϊκής με την θάλασσα οριακά να "γλείφει" τα τραπέζια. Στο Πυροφάνι τα πράγματα είναι απλά, όμορφα και περιστρέφονται γύρω από το καλό φαγητό.

το πυροφάνι

Στα πλεονεκτήματα του μαγαζιού να προστεθούν παρακαλώ το φιλόξενο προσωπικό που θα σε περιμένει με το χαμόγελο στα χείλη και θα σε βοηθήσει σε ότι κι αν χρειαστείς αλλά και η ζωντανή μουσική κάθε Κυριακή και Δευτέρα, που θα σε κάνει να νιώσεις ζεστασιά και θα σου ανοίξει περισσότερο την όρεξη! Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως στο Πυροφάνι υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τις νέες μητέρες που ονομάζεται "Γωνιά θηλασμού".

Το πυροφάνι του Πειραιά, μουσική

Όταν πας, ζήτησε να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το φρέσκο ψάρι ημέρας, το τέλειο κριθαρότο γαρίδας (που είναι και το αγαπημένο μου) αλλά και όλα τα όστρακα που μοσχοβολούν θάλασσα!

Πειραική

Το Πυροφάνι Του Πειραιά, Ακτή Θεμιστοκλέους 212, Πειραϊκή, 210 4208727

Μπορείς να το βρεις και στο Facebook αλλά και στο instagram για να πάρεις μια παραπάνω... γεύση! Προσοχή, το απίστευτο φωτογραφικό που υπάρχει στα social media του θα σου ανοίξει σίγουρα την όρεξη.