Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Οι σεφ ξέρουν: To μυστικό για να κάνεις το κοκκινιστό μοσχαράκι να λιώνει στο στόμα

Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Οι σεφ ξέρουν: To μυστικό για να κάνεις το κοκκινιστό μοσχαράκι να λιώνει στο στόμα
FOOD NEWS 28.01.2022 09:23
Από Youweekly Team

Δεν είναι λίγες οι φορές που στον πάγκο του κρεοπωλείου αποφεύγουμε το μοσχαράκι επιλέγοντας άλλα είδη κρέατος που όταν μαγειρευτούν δεν θα μοιάζουν με τις σόλες των παπουτσιών μας.

Αν και λατρεύουμε το κοκκινιστό μοσχάρι σε όλες τις εκδοχές του, δύσκολα πετυχαίνουμε το κρέας, που συνήθως βγαίνει σκληρό και μπορεί να μας καταστρέψει ολόκληρο το γεύμα.

Το μοσχάρι είναι ένα ιδιαίτερο κρέας και χρειάζεται μια ακόμη πιο ιδιαίτερη μεταχείριση. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να απολαμβάνουμε στο πιάτο μας τρυφερό και ζουμερό το μοσχαράκι;

Αρχικά επιλέγουμε να βράσουμε το κρέας και όχι να το ψήσουμε, αφού το βράσιμο λιώνει τον συνδετικό ιστό του κρέατος και τον μετατρέπει σε ζελατίνα.

Έτσι το κρέας γίνεται αυτόματα πιο μαλακό. Για να πετύχουμε το απόλυτα ζουμερό και και τρυφερό βραστό μοσχάρι, το μυστικό είναι να... διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σκέτη κόλαση: Σοκολατένιο κέικ χωρίς αυγά

3 υλικά κι έτοιμη σε 10 λεπτά - Χαμός στο διαδίκτυο με την τυρόπιτα της τοστιέρας

Share