Γίνονται λάσπη τα μακαρόνια μόλις τα σουρώνετε; Το κόλπο των γιαγιάδων για να βγουν σαν εστιατορίου

Σίγουρα δεν το γνωρίζατε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γίνονται λάσπη τα μακαρόνια μόλις τα σουρώνετε; Το κόλπο των γιαγιάδων για να βγουν σαν εστιατορίου

Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι το λάσπωμα των μακαρονιών. Μάλιστα, οι διακεκριμένοι σεφ ξεκαθαρίζουν πως το κόλπο με τις λίγες σταγόνες λάδι κατά το μαγείρεμα δεν ισχύει και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι αρχικά να ρίξετε τα μακαρόνια σε νερό που έχει βράσει καλά. Ακόμα, μόλις πέσουν τα μακαρόνια θα πρέπει να τα ανακατεύετε συχνά. Όταν βράσουν τα μακαρόνια και πριν τα σουρώσετε, θα πρέπει να κρατήσετε ένα φλυτζάνι από το νερό τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr