Ο Τάσος Δούσης προτείνει το καλύτερο παγωτό και brunch στα Βόρεια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μία από τις πιο καυτές μέρες του καλοκαιριού και τι καλύτερο από κάτι δροσιστικό για να... πέσει η θερμοκρασία μου και... ν' ανέβει η διάθεσή μου! Στάση, λοιπόν, στο γνωστό hot spot των βορείων, στην αυθεντική gelateria Ninnolo στην Αγία Παρασκευή, που όλοι ξέρετε καλά για το διάσημο παγωτό της, που λιώνει στο στόμα και γίνεται... μανία! Γιατί; Εδώ βρίσκω ό,τι γεύση μπορείτε να φανταστείτε με αυθεντικό άρωμα ιταλικού gelato, κρεμώδες και λαχταριστό, που κάνουν το Ninnolo απλώς ακαταμάχητο και στέκι μου κάθε καλοκαίρι – και όχι μόνο!

Η έκπληξη που με περίμενε, όμως, είναι άλλη και... απλώς δεν περιγράφεται! Γιατί εδώ φτιάχνουν και το πιο νόστιμο brunch της πόλης, με πλούσια και χορταστικά πιάτα. Σκέψου pancakes με φρούτα και σοκολάτα, energy bowls, αβγά, pinsa και διάφορα σάντουιτς που θα συνοδεύσεις με ολόφρεσκους χυμούς, για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Σαν τον δικό μου, που έχω δοκιμάσει κι αν έχω δοκιμάσει πρωινά ανά τον κόσμο και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως εδώ οι άνθρωποι είναι... μάγοι της κουζίνας και της μαγειρικής τέχνης! Γιατί μόνο ως “καλλιτεχνήματα της γεύσης” θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τα πιάτα τους, που το ένα είναι καλύτερο από το άλλο! Μια δοκιμή θα σας πείσει, λοιπόν, πως το Ninnolo στην Αγία Παρασκευή δεν είναι απλώς μια gelateria... είναι μια all day εμπειρία για τους λάτρεις των “ανεβασμένων” γεύσεων!

Ραντεβού, λοιπόν, στην αγαπημένη πλατεία των βορείων προαστίων, στην οδό Ευεργέτου Γιαβάση 11 και... μην αργήσει κανείς!

Μπορείτε να τα απολαύσετε και στις παρακάτω διευθύνσεις:

  • River West: Παρ. Λεωφόρου Κηφισού 98, Αιγάλεω 122 41
  • Καψαλη 8, 10674, Κολωνάκι

Για περισσότερα επισκεφθείτε:

Site: www.ninnologelato.com

Instagram: ninnolo.gr

Facebook: Ninnolo Gelato