Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Πώς θα κάνετε το κρέας να "λιώνει" στο στόμα - Το μυστικό είναι στο...

Έτσι θα βγει μαλακό και πεντανόστιμο

Πώς θα κάνετε το κρέας να
FOOD NEWS 19.07.2022 10:55
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο βασικότερος λόγος που συχνά δεν πετυχαίνουν τα φαγητά με κρέας, είναι επειδή σκληραίνει στο μαγείρεμα και έτσι χάνει όλη τη νοστιμιά του Φυσικά, υπάρχουν κομμάτια κρέατος που από την φύση τους είναι πιο σκληρά και άλλα, συνήθως αυτά που έχουν περισσότερο λίπος, τα οποία μαλακώνουν πιο εύκολα με το μαγείρεμα.

Υπάρχουν, όμως, μυστικά για να μαλακώνει κάθε φορά το μοσχαράκι ή το χοιρινό σας και να σας ικανοποιεί τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση.

Υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε, πριν, κατά την διάρκεια και μετά το μαγείρεμα, για να γίνει μαλακό το κρέας, ανάλογα με τον χρόνο σας και τον τρόπο που σκοπεύετε να το μαγειρέψετε... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δεν θα χρειάζεται να τα δοκιμάζετε ανά 2 λεπτά - 5 τρόποι για να καταλάβετε ότι τα μακαρόνια είναι έτοιμα

Κινδυνεύετε αν φάτε καμένες τηγανιτές πατάτες - Μπορεί να πάθετε μέχρι και...

Share