Κάνε τα ανοιξιάτικα καλέσματα... παιχνίδι!

Αρθρογράφος: Μαρία Παπαθανασίου
Μαρία Παπαθανασίου
Κάνε τα ανοιξιάτικα καλέσματα... παιχνίδι!

Ετοιμάζεσαι να καλέσεις φίλους για φαγητό; Μην το σκέφτεσαι πολύ, αφού τώρα έχεις το νέο AVA-ntage που θα σου δώσει αστραφτερά πιάτα στη στιγμή!

Στα απλά και στα περίπλοκα, στα οικογενειακά τραπέζια, στα πάρτι με την παρέα, σε έναν γεμάτο νεροχύτη ή σε λίγα πιάτα, το AVΑ δρα αποτελεσματικά και γρήγορα! Το ξέρεις... Αυτό ίσως που δεν γνωρίζεις είναι πως το αγαπημένο AVA έχει έρθει σε καινούρια πρακτική συσκευασία με σούπερ μοντέρνο στυλ: Το μπουκάλι του συνδυάζει καμπύλες με γεωμετρικά στοιχεία, ενώ έχει εργονομική λαβή για να μην γλιστράει από τα χέρια!Διαβάστε παρακάτω...

Χάρη στις νέες εξαιρετικά βελτιωμένες φόρμουλες είναι πιο αποτελεσματικό από ποτέ. Σκέψου πως ξεβγάζεται με μεγάλη ευκολία και είναι αποτελεσματικό ακόμα και με κρύο νερό!

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δυο σειρές, το AVA Perle (με χαμομήλι, χαμομήλι & λεμόνι και με χαμομήλι & σύμπλεγμα βιταμινών) και το AVA Action (με λευκό ξύδι, με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο και με λευκό ξύδι & lime) για να βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει ενώ, χωρίς την έγνοια του πλυσίματος των πιάτων, θα μπορείς άφοβα να καλέσεις την παρέα στο σπίτι για φαγητό. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και οικονομία και οι δυο διαφορετικές σειρές του AVA είναι διαθέσιμες σε μπουκάλι με αντλία, για περισσότερο έλεγχο της ποσότητας που θα χρησιμοποιείς. Γιατί όπως και να το κάνουμε η ζωή θέλει καλοπέραση και το σπίτι θέλει AVA!