Πετάξτε τα αμέσως! 5 αντικείμενα που έχουμε όλοι στο σπίτι μας και φέρνουν γρουσουζιά!

Όντως τώρα;

Πετάξτε τα αμέσως! 5 αντικείμενα που έχουμε όλοι στο σπίτι μας και φέρνουν γρουσουζιά!

Μερικοί άνθρωποι είναι προληπτικοί και πιστεύουν ακράδαντα στο φενγκ σούι για την καλή ενέργεια και καλή τύχη σε έναν χώρο.

Κάποιοι άλλοι δεν δίνουν σημασία σε αυτές τις προκαταλήψεις και δεν αλλάζουν τίποτα στον χώρο όπου ζούνε. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε κάποια αντικείμενα που θεωρούνται ότι φέρνουν γρουσουζιά και κακή τύχη, για όσους τα πιστεύουν, και πρέπει να τα απομακρύνουν από το χώρο τους.

Δείτε ακόμη: DIY αντικουνουπικό: Φτιάξτε το μόνοι σας και διώξτε τα κουνούπια μακρυά!

1. Τα σπασμένα ρολόγια.

Φέρνουν κακή τύχη και χάος μέσα σε έναν χώρο και καλό θα ήταν να πεταχτούν εάν δεν επισκευάζονται.

2. Οι μαύρες πόρτες.

Σύμφωνα με το φενγκ σούι, η μαύρη πόρτα φέρνει κακή τύχη, εκτός κι αν κοιτάει στο βορρά.

3. Κάκτοι ή μαραμένα φυτά.

Οι κάκτοι θεωρούνται κακός οιωνός και δεν φέρνουν καλοτυχία και ευημερία. Το ίδιο ισχύει και για φυτά που έχουν ξεραθεί και δεν έχουν ζωή.

Δείτε ακόμη: Έτσι θα καθαρίσετε την τουαλέτα σας με ένα κατσαβίδι!

4. Τα παλιά ημερολόγια.

Αν έχετε ξεχάσει ένα παλιό ημερολόγιο στο σπίτι σας, καλό ήταν να το πετάξετε, γιατί εικάζεται ότι μόνο καλοτυχία δεν φέρνει. Το ίδιο συμβαίνει, και αν κρεμάσετε ένα ημερολόγιο πριν ξεκινήσει το νέο έτος. Αρνητική ενέργεια φέρνει και ένα ημερολόγιο που βρίσκεται σε λανθασμένη ημερομηνία.

5. Οι σπασμένοι καθρέφτες.

Μία αντίληψη που επικρατεί ακόμη και στις μέρες μας. Οι σπασμένες καθρέφτες φέρνουν 7 χρόνια γρουσουζιάς. Κάτι το οποίο φυσικά, δεν σημαίνει απόλυτα ότι ισχύει. Όπως και να χει, καλό θα ήταν να πεταχτούν και να αντικατασταθούν από καινούργιους.