Εκμεταλλευτείτε και κάντε το μικρό διαμέρισμα σας λειτουργικό!

Αυτό το σπίτι είναι 22τμ και είναι λειτουργικό!

Εκμεταλλευτείτε και κάντε το μικρό διαμέρισμα σας λειτουργικό!

Σας φαίνεται μικρό το διαμέρισμα σας;

Και όμως βρήκαμε το μικρότερο διαμέρισμα 22 τ.μ στο Μανχάταν που μοιάζει να χωράει όσα και μία έπαυλη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: 100 διαφορετικοί & οικονομικοί τρόποι για να διακοσμήσετε τον καναπέ σας!

Το να αγοράσει κανείς ένα οικονομικό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκηείναι σχεδόν αδύνατο. Όταν, λοιπόν, παρουσιάζεται η ευκαιρία κανείς δεν πρέπει να τη χάνει. Αγοράζει τα τετραγωνικά που του αναλογούν (ακόμα και αν αυτά είναι μόλις 22) και βρίσκει τρόπους να το κάνει λειτουργικό.

Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μένει ένα ζευγάρι και αποδεικνύει πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό σε έναν τόσο μικρό χώρο. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη δημουργικότητα και πολύ φαντασία.

Η κλασική διακόσμηση φαίνεται σε κάθε σημείο του σπιτιού, από τον πίνακα πάνω από το τζάκι μέχρι τον καθρέφτη στο βάθος του δωματίου.


Παρόλο που το διαμέρισμα είναι τόσο μικρό ο φωτισμός του το κάνει ιδιαίτερα φωτεινό. Τα παράθυρα αφήνουν το φως του ήλιου να μπαίνει άπλετο.
Το σπίτι συνδυάζει την μοντέρνα με την κλασική διακόσμηση. Το καθιστικό το οποίο περιέχει και ένα λευκό τζάκι και μερικές αντίκες μετατρέπεται σε υπνοδωμάτιο (ένα κρεβάτι κατεβαίνει από τον τοίχο). Η κουζίνα η οποία βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το καθιστικό και το υπνοδωμάτιο έχει μικρούς πάγκους και αρκετά ντουλάπια. Διαβάστε ακόμα 9 βασικές συμβουλές για περισσότερο χώρο.

Δείτε ακόμη: Κάνε το σαλόνι σου super πολυτελές! 7 tips που θα σε βοηθήσουν!

Το τραπεζάκι που βρίσκεται δίπλα στο τζάκι ανοίγει και κλείνει για να εξοικονομείται χώρος.
Παρά το μέγεθός του το μικρό αυτό διαμερισματάκι είναι φωτεινό και ευάερο.

Οι αντίκες και οι vintage πινελιές κάνουν τον χώρο πιο οικείο.

Η κουζίνα είναι πλήρως λειτουργική μιας και έχει πολλά ντουλάπια και χώρους αποθήκευσης.
Σε αυτό το διαμέρισμα όλα έχουν να κάνουν με τη μεγιστοποίηση του κάθετου χώρου. Αυτό σημαίνει πως ενώ από το διαμέρισμα λείπουν αρκετά τετραγωνικά μέτρα οριζοντίως, οι ιδιοκτήτες του έχουν βρει τρόπους να το εκμεταλλευτούν κατακόρυφα.