Υποδεχτείτε το φθινόπωρο στο σπίτι σας με τις τάσεις και τα μυστικά από την διακοσμήτρια εσωτερικών χωρών του ΙΚΕΑ

Φθινοπωρινές ιδέες διακόσμηση!

Υποδεχτείτε το φθινόπωρο στο σπίτι σας με τις τάσεις και τα μυστικά από την διακοσμήτρια εσωτερικών χωρών του ΙΚΕΑ

Βρήκαμε τις τελευταίες τάσεις του φθινοπώρου στο ΙΚΕΑ.

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Linda Åhman μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να υποδεχτούμε και εμείς το φθινόπωρο στο σπίτι με τις νέες τάσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ξεφορτωθείτε μια και καλή τα ποντίκια από το σπίτι! Σας βρήκαμε την λύση!

Απαλότητα

Αυτό το στιλ έχει να κάνει με την ηρεμία: Σκεφτείτε παλ χρώματα, βελούδο και διάφορα λευκά είδη. Ξεκινήστε με μία απαλή βάση και συνδυάστε διάφορα μαξιλάρια και λευκά είδη σε ήρεμα χρώματα και γραμμές. Συνδυάστε αποχρώσεις του ροζ και του κίτρινου και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να αποκτήσετε αυτό το στιλ, είναι κάτι απλό. Είναι τόσο εύκολο που θα προσθέσετε απλώς μερικές πινελιές όπως επιτραπέζια φωτιστικά και βάζα για να φτιάξετε μία αρμονική ατμόσφαιρα.

Δείτε ακόμη: 12 σημεία στην κουζίνα που μαζεύουν βρωμιά... αλλά αμελούμε να καθαρίσουμε!

Λευκό και μαύρο

Τολμήστε να φτιάξετε ένα σπίτι που θα αντικατοπτρίζει την ψυχολογία σας. Ξεκινήστε από μία ουδέτερη βάση, όπως ένα ανοιχτόχρωμο έπιπλο και αναδείξτε το προσωπικό σας στιλ με μερικά μαξιλάρια και αξεσουάρ σε έντονα χρώματα και σχέδια από λευκό και μαύρο. Ένας τέλειος τρόπος για να έχει το σπίτι σας το προσωπικό σας στιλ είναι να χρησιμοποιήσετε διάφορα διακοσμητικά και καθημερινά αντικείμενα και να τα τοποθετήσετε σε μία βιτρίνα. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.