4 εύκολα tips για να κάνετε το σπίτι σας ζεστό και φιλόξενο!

Tips για αρχάριους!

4 εύκολα tips για να κάνετε το σπίτι σας ζεστό και φιλόξενο!

Είσαι φοιτητής ή πρόσφατα μετακόμισες στο δικό σου σπίτι;

Κάντε το σπίτι σου να δείχνει cozy και φιλόξενο με 4 απλά και εύκολα tips! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κίτρινα μαξιλάρια! Επανέφερε τα στο λευκό χρώμα!

Tip No1: Βάλτε φωτάκια και κεριά Πάρτε μεγάλα γυάλινα διαφανή βάζα και βάλτε μέσα σε αυτά Χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Προσθέστε και μερικά κεριά στον χώρο σας και δημιουργήστε ένα ονειρεμένο σκηνικό στο λεπτό.

Βάλτε χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε γωνιές.

Tip No2: Προσθέστε διαφορετικές υφές Ψάθινα καλάθια, μάλλινες κουβέρτες και χαλιά είναι τα 3 πράγματα που έχει απαραιτήτως ένα ζεστό σπιτικό.

Δείτε ακόμη: Θέλετε να κάνετε το μπάνιο σας να αστράφτει; Αυτός είναι ο τρόπος!

Βάλτε διαφορετικές υφές στον χώρο σας για μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Tip No3: Φυτά Ξεχάστε τα ψεύτικα φυτά και επενδύστε σε όμορφα ζωντανά φυτά εσωτερικού χώρου. Θα ομορφύνουν πολύ το σπίτι σας και θα το κάνουν να φαίνεται πιο ζεστό και γεμάτο ζωή.

Μερικά φυτά θα ομορφύνουν τον χώρο σας.
Προσπαθήστε να φανταστείτε την παρακάτω βιβλιοθήκη χωρίς τα φυτά. Θα ήταν πολύ κρύα. Διαφωνείτε; Για κάποιο περίεργο λόγο τα φυτά προσδίδουν από μόνα τους μια μοναδική ζεστασιά σε έναν χώρο.

Δείτε ακόμη: Δες πως μπορείς να αλλάξεις την κουζίνα σου με μόνο 230 ευρώ!

Tip No4: Μαξιλάρια Βάλτε στον χώρο σας γούνινα, μάλλινα, πλεκτά, βελούδινα μαξιλαράκια. Επίσης πολύ σημαντικό είναι το μέγεθος των μαξιλαριών. Βάλτε και μερικά μεγάλα μαξιλάρια σε κάποιες γωνιές για να δημιουργήσετε τον «απόλυτο» χώρο.

Τα διακοσμητικά μαξιλάρια μπορούν να κάνουν έναν χώρο να δείχνει πολύ cosy.
Tip bonus για ένα πιο ζεστό σπιτικό Μην ανάβετε το κεντρικό φως. Ο μόνος λόγος για να το κάνετε είναι για να βρείτε το σκουλαρίκι που χάσατε. Χρησιμοποιήστε επιδαπέδια και επιτραπέζια φωτοστικά και κεριά.