Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτός είναι ο τρόπος για να διατηρείται καθαρό το σημείο πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας!

Δείτε πώς κάνετε παιχνιδάκι το καθάρισμα!

Αυτός είναι ο τρόπος για να διατηρείται καθαρό το σημείο πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας!
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 29.11.2018 15:52

Η αλήθεια είναι πως το καθάρισμα των ντουλαπιών είναι δύσκολη υπόθεση. Δείτε πώς θα την κάνετε παιχνιδάκι.

Τα ντουλάπια γεμίζουν πολύ εύκολα με βρωμιά, ψίχουλα και βακτήρια ενώ ακόμα πιο δύσκολο είναι το καθάρισμα του χώρου πάνω από αυτά ο οποίος είναι γεμάτος με σκόνη και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δυσάρεστες οσμές στην ντουλάπα; Απαλλαγείτε με ένα απλό τρικ!

Αν τα ντουλάπια της κουζίνας σας δεν φτάνουν μέχρι το ταβάνι τότε αντιμετωπίζετε και εσείς αυτό το πρόβλημα με τη συγκέντρωση βρωμιάς και σκόνης στον χώρο πάνω από τα ντουλάπια.

Μιας και η σκόνη έχει την τάση να συγκεντρώνεται κυρίως σε χαμηλές επιφάνειες, είναι πολύ πιθανό εκείνος ο χώρος να αργεί λίγο παραπάνω να μαζέψει πολλή σκόνη. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να τον καθαρίζετε παραπάνω από μια φορά το μήνα.

Δείτε ακόμη: Χριστούγεννα 2018: Μεταμόρφωσε το σαλόνι σου έξυπνα και οικονομικά για τις γιορτές!

Πάρτε μια σκάλα, ψεκάστε χυμό λεμονιού στην επιφάνεια και με ένα βαμβακερό πανί περάστε όλη την επιφάνεια. Αν κάνετε τη συγκεκριμένη δουλειά μια φορά το μήνα τότε η δουλειά σας θα είναι πολύ πιο εύκολη.

Δείτε ακόμη: Ποιο είναι το απόλυτο χειμωνιάτικο trend; Η τάση που θα σε ζεστάνει...

Με το που θα καθαρίζετε τον χώρο πάνω από τα ντουλάπια απλά απλώνετε σε αυτόν διάφανη μεμβράνη τροφίμων. Αυτή έχει την τάση να κολλάει πάνω στις επιφάνειες και να μην ξεκολλάει καθόλου εύκολα. Κάνοντας αυτό η σκόνη θα μένει πάνω στην μεμβράνη και την επόμενη φορά που θα πάτε να καθαρίσετε θα ξεκινήσετε απλά πετώντας την παλιά μεμβράνη. Η δουλειά σας από εκεί και πέρα θα είναι πανεύκολη και θα τελειώνει με την εφαρμογή και πάλι μεμβράνης σε όλο τον χώρο.

Πηγή: spirossoulis

Share