4 + 1 tips για να μοσχομυρίζουν τα ρούχα και χωρίς μαλακτικό!

Εύκολο και γρήγορο!

4 + 1 tips για να μοσχομυρίζουν τα ρούχα και χωρίς μαλακτικό!

Μπορεί να μην είναι λερωμένα και να μην μυρίζουν άσχημα τα ρούχα, αλλά μετά το πρώτο «φόρεμα» χάνουν την όμορφη μυρωδιά τους.

Ακολουθώντας, λοιπόν, μερικά tips εύκολα και απλά, κάνουμε τα ρούχα μας να μοσχομυρίζουν σαν να τα πήραμε μόλις από το καθαριστήριο! Διαβάστε παρακάτω....

Tip 1: Γυρίζοντας από τη δουλειά ή τη βραδινή σας έξοδο βγάζετε τα ρούχα σας και φροντίζετε να τα απλώνετε κατευθείαν στην απλώστρα για να αεριστούν για όλη την υπόλοιπη μέρα!

Δείτε ακόμη: Μαρί Κωνσταντάτου: "Όποιος με φοβάται ας..." - Η "εκρηκτική" δήλωση της ηθοποιού που θα συζητηθεί!

Tip 2: Βάλτε νερό σε ένα βαποριζατέρ και ρίξτε μέσα και μερικές σταγόνες μαλακτικό για ρούχα. Ανακινήστε καλά και έπειτα ψεκάστε τα φορεμένα ρούχα, τα σεντόνια, τα ριχτάρια, τις κουρτίνες, τις ντουλάπες και τα συρτάρια σας.

Τip 3: Πάρτε ένα σαπούνι με άρωμα λεβάντας, βγάλτε το από το χαρτί του και ακουμπήστε το πάνω σε ένα κομμάτι τούλι μέσα στην ντουλάπα σας. Τα ρούχα σας μετά από 3-4 ώρες θα απορροφήσουν το άρωμα του σαπουνιού και θα αρχίσουν να μοσχοβολάνε.

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο απίστευτος λόγος που έριξε... άκυρο στο "Πρωινό" της Φαίης Σκορδά! (βίντεο)

Tip 4: Μια άλλη λύση είναι να βάλετε κόκκους καφέ σε ένα μπολάκι και να ακουμπήσετε το μπολ σε κάποιο σημείο της ντουλάπας. Οι κόκκοι καφέ θα απορροφήσουν τις οσμές και τις άσχημες μυρωδιές και τα ρούχα σας μετά από μερικές ώρες θα φαίνονται και θα μυρίζουν σαν να έχουν βγει μόλις από το πλυντήριο.

Tip 5: Ακόμα κι αν δεν είναι βρώμικα και δεν μυρίζουν τα ρούχα σας πολλές φορές χάνουν το όμορφο άρωμα που έχουν μετά το πλύσιμο και το σιδέρωμα. Ρίξτε σε ένα βαποριζατέρ νερό και μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο (γκρέιπφρουτ, λεβάντα, λεμόνι) και ψεκάστε το ρούχο σας.