Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο No1 τρόπος για να αποθηκεύσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας από τον Σπύρο Σούλη!

Από τον κορυφαίο του είδους!

Ο No1 τρόπος για να αποθηκεύσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας από τον Σπύρο Σούλη!
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 04.01.2019 11:50

Οι γιορτές φτάνουν σιγά-σιγά στο τέλος τους και εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μαζέψετε και να αποθηκεύσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.

Αν το δέντρο σας είναι ψεύτικο και έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήσετε και την επόμενη χρονιά τότε καλό είναι να το αποθηκεύσετε όσο πιο εύκολα και οικονομικά γίνεται. Διαβάστε παρακάτω...

Παρόλο που τα περισσότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα αγοράζονται με ένα κουτί αποθήκευσης πολλές φορές αυτό το κουτί είτε χαλάει και σκίζεται από την πολυετή χρήση είτε πιάνει πάρα πολύ χώρο. Επιπλέον, συνήθως αυτά τα κουτιά είναι τόσο μεγάλα που είναι δύσκολο να κουβαληθούν από ένα και μόνο άτομο.

Αποθηκεύστε το σωστά για να είναι σώο και αβλαβές και του χρόνου.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 3/1: Απίστευτο ξύλο στα προγράμματα! Ποια επιβράβευσε ο κόσμος και ποια απέρριψε; Όλα τα νούμερα...


Και όμως, υπάρχει λύση για να αποθηκεύσετε το δέντρο σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πολύ εύκολη και η μετακίνησή του. Το μόνο που θα χρειαστείτε για την αποθήκευση είναι τρία παλιά σεντόνια που δεν χρησιμοποιείτε πια. Ξεκινήστε χωρίζοντας το δέντρο σας στα 3-4 μέρη του (εξαρτάται από τα κομμάτια από τα οποία αποτελείται).

Δείτε ακόμη: Baby on board στην ελληνική showbiz! Κόρη γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Συνεχίστε παίρνοντας το ένα σεντόνι και απλώνοντάς το στο πάτωμα. Βάλτε από πάνω το ένα κομμάτι του δέντρου και αρχίστε να το τυλίγετε με το σεντόνι κάνοντας κόμπους στις άκρες του έτσι ώστε να κλείσει καλά από όλες τις μεριές. Είναι πολύ βολικό να έχετε κόψει και μερικές λωρίδες από κάποιο άλλο, παλιό σεντόνι και να δέσετε με 2-3 από αυτές το δέντρο έτσι ώστε να είναι καλά σφραγισμένο. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα κομμάτια του δέντρου σας. Έπειτα αποθηκεύστε τις «σακούλες» σε ασφαλές σημείο του σπιτιού (σε κάποια αποθήκη ή πατάρι) και αφήστε τες εκεί μέχρι τις επόμενες γιορτές.

spirossoulis.com

Share