ΙΚΕΑ: Αυτός ο κόκκινος καναπές είναι για παλάτι! Κοστίζει 1.630 ευρώ και... τα αξίζει τα λεφτά του!

Θα τον θέλετε κολασμένα έτσι και κάνετε το κλικ!

ΙΚΕΑ: Αυτός ο κόκκινος καναπές είναι για παλάτι! Κοστίζει 1.630 ευρώ και... τα αξίζει τα λεφτά του!

1.630 ευρώ κοστίζει αυτός ο καναπές από τα καταστήματα ΙΚΕΑ αλλά... τα αξίζει τα λεφτά του! Είναι για να τον βάλεις σε ένα παλάτι!

Ο καναπές είναι ιερό πράγμα σε ένα σπίτι! Θα γύρεις πάνω του το κορμί σου όταν γυρνάς κουρασμένη από την δουλειά, θα κάτσεις με το λάπτοπ σου να εργαστείς με τις ώρες, θα κάτσετε με τις φίλες σου - επίσης με τις ώρες - να κάνετε κους κους και να πείτε τα δικά σας! Αυτό είναι ένας καναπές γι αυτό και πρέπει να επιλέξεις τον καλύτερο για το σπίτι σου και... στον βρήκαμε εμείς!

Επειδή, όμως, τα λόγια είναι περιττά και μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις δες τις παρακάτω φωτογραφίες, ντύσου και ξεκίνα για τα ΙΚΕΑ!

ΙΚΕΑ: Έχει σετ πετσέτες για το μπάνιο μόνο με 2,50 ευρώ! Είναι τόσο μαλακές...

KIVIKκαναπές σε σχήμα Π, 7 θέσεων
492.529.54

€ 1639,00

ΙΚΕΑ: Αυτός ο κόκκινος καναπές είναι για παλάτι! Κοστίζει 1.630 ευρώ και... τα αξίζει τα λεφτά του!

Θα τον βρεις εδώ

IKEA: Αυτό το έπιπλο για το καθιστικό έχει προκαλέσει φρενίτιδα παγκοσμίως!

Αυτό το συγκεκριμένο έπιπλο για το καθιστικό του σπιτιού και όχι μόνο, από τα IKEA, έχει προκαλέσει φρενίτιδα παγκοσμίως. Κοστίζει μόνο 69,99 ευρώ.

Όμως μόνο ένα από αυτά τα προϊόντα έχει καταφέρει να ξεπουλάει σε όλο τον κόσμο και μάλιστα θεωρείτε το νούμερο ένα έπιπλο σε πωλήσεις όλων των εποχών σύμφωνα με την Independent. Και δεν είναι ούτε καναπές, ούτε κρεβάτι, ούτε ντουλάπα αλλά ένα τραπεζάκι.

Ο λόγος για το βοηθητικό τραπεζάκι LÖVBACKEN το οποίο κοστίζει στην Ελλάδα € 69,99 και είναι το νούμερο ένα έπιπλο σε πωλήσεις στα ΙΚΕΑ.

ΙΚΕΑ: O καναπές κρεβάτι που έχει ξετρελάνει τους Αθηναίους! Sold out μόνιμα!

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με τον ειδικό δημοπρατήσεων και συνιδιοκτήτη του οίκουBarneby Pontus Silfverstolpe, το τραπεζάκι να αξίζει χιλιάδες ευρώ μέσα στα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τον Silfverstolpe το LÖVBACKEN θεωρείται κλασσικό από τους συλλέκτες και η τιμή του σε δημοπρασία θα μπορούσε να φτάσει τα 2000€ μέχρι το 2030 και τα 22.000 € μέχρι το 2040.

Το επιχειρηματικό μοντέλο του ΙΚΕΑ κατάφερε όχι απλά να κάνει την εταιρία ένα παγκόσμιο φαινόμενο αλλά να αναγκάσει άλλες εταιρίες του κλάδου να την αντιγράψουν για να καταφέρουν να την ανταγωνιστούν έσω και σε μικρό βαθμό.

IKEA τραπεζάκι

IKEA τραπεζάκι

Πηγή: e-radio.gr

ΙΚΕΑ: Αυτό το σετ για την κουζίνα έχει σπάσει ρεκόρ πωλήσεων! Δίνεις μόνο 4 ευρώ και το παίρνεις...

Δίνεις μόνο 4 ευρώ και παίρνεις αυτό το σετ για την κουζίνα που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων στα καταστήματα ΙΚΕΑ! Το θέλουν όλες οι νοικοκυρές σπίτι τους!

Κάθε σωστή γυναίκα που έχει φτιάξει το αρχοντικό της και μαγειρεύει τόσο για τον εαυτό της όσο και για τους δικούς της πρέπει να έχει το συγκεκριμένο προϊόν στο σπίτι της!

Μιλάμε φυσικά για ένα σετ από ταπεράκια σε διαφορετικά μεγέθη! Το πιο χρήσιμο πράγμα που μπορείς να αγοράσεις, τώρα μπορείς να το βρεις σε πραγματικά τιμή - έκπληξη αφού κοστίζει μόνο 4 ευρώ!

ΙΚΕΑ: Αυτό το σετ για την κουζίνα έχει σπάσει ρεκόρ πωλήσεων! Δίνεις μόνο 4 ευρώ και το παίρνεις...

ΙΚΕΑ: Αυτό το σετ για την κουζίνα έχει σπάσει ρεκόρ πωλήσεων! Δίνεις μόνο 4 ευρώ και το παίρνεις...

ΙΚΕΑ: Αυτό το σετ για την κουζίνα έχει σπάσει ρεκόρ πωλήσεων! Δίνεις μόνο 4 ευρώ και το παίρνεις...

Είναι σετ με 17 τεμάχια μέσα και θα το βρείτε εδώ

Θρήνος! Πέθανε ο ιδρυτής της ΙΚΕΑ...

Ο Ίνγκβαρ Κάμπραντ, ο ιδρυτής της σουηδικής εταιρείας επίπλων IKEA, απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών, ανακοινώθηκε σήμερα από την εταιρία.

«Ο ιδρυτής των IKEA και Ikano και ένας από τους σπουδαιότερους επιχειρηματίες του 20ου αιώνα, ο Ίνγκβαρ Κάμπραντ, απεβίωσε ειρηνικά στις 27 Ιανουαρίου στο σπίτι του στο Σμάλαντ της Σουηδίας», αναφέρει η εταιρεία σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Ο Κάμπραντ ίδρυσε τα ΙΚΕΑ στην ηλικία των 17 ετών και τα μετέτρεψε σε μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες παγκοσμίως. Το όνομα της προήλθε από τα αρχικά Ι (Ingvar) K (Kamprad) E ((Ε lmtaryd, το αγρόκτημα που μεγάλωσε) και το Α προσδιορίζει το χωριό που μεγάλωσε, το Agunnaryd, στο Σάμλαντ στη Νότιο Σουηδία. Αργότερα ο ίδιος δήλωσε πως η επιλογή του στην ονομασία, αν και καθαρά από τύχη, ήταν πολύ επιτυχημένη αφού θύμιζε την ελληνική λέξη «οικία».

Ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ενώ είχε αποσυρθεί από τα διοικητικά της εταιρείας το 1988, παραμένοντας απλά ως σύμβουλος.

Το 1953 ο Ingvar Kamprad διοργάνωσε την πρώτη έκθεση προϊόντων ΙΚΕΑ. Η επιτυχία της πρωτοβουλίας του ήταν τόσο μεγάλη, που η συντεχνία πωλητών επίπλων της Σουηδίας άρχισε να πιέζει τους κατασκευαστές να σταματήσουν να προμηθεύουν την ΙΚΕΑ, η επιχείρηση έφτασε να αποκλειστεί από τις πιο σημαντικές πανεθνικές εκθέσεις σ΄αυτό τον τομέα.

Αυτό το κλίμα εχθρότητας, μακράν του να τον απομακρύνει από τον χώρο, συνέβαλε στο να πάρει μία σειρά αποφάσεων που θα σηματοδοτούσαν το μέλλον και αυτό που είναι σήμερα ο όμιλος ΙΚΕΑ: σχεδιάζει και κατασκευάζει τα δικά του έπιπλα και βγαίνει στο εξωτερικό τόσο για να αγοράσει πρώτες ύλες- κυρίως σε ασιατικές χώρες-όσο και για να εγκαινιάσει καινούρια σημεία πώλησης εκτός Σουηδίας.

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωναν και εξακολουθούν να έχουν τα καταστήματα των ΙΚΕΑ προέρχεται από τη φιλοσοφία που πέρασε ο ίδιος ο Κάμπραντ. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δει το προϊόν που τον ενδιαφέρει, μπορεί να το δοκιμάσει και αν του αρέσει, το παραλαμβάνει επί τόπου, το μεταφέρει μόνος του στο σπίτι, έχει τη χαρά της δημιουργίας που του προσφέρει η συναρμολόγηση και όλα φτάνουν φέρνουν το τελικό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη μείωση του κόστους και συνεπώς τις χαμηλές τιμές για τον καταναλωτή.

Σήμερα, η ΙΚΕΑ είναι παρούσα σε 33 χώρες, απασχολεί 75.000 υπάλληλους και κάνει τζίρο πάνω από 14 δισ. ευρώ. Οι κατάλογοί της τυπώνονται σ΄εννέα γλώσσες και εκδίδονται σε 45 εκατομμύρια αντίτυπα.

TAGS