ΙΚΕΑ: Super προσφορά που "σπάει" ταμεία μόνο για 2 ημέρες την εβδομάδα! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να...

Εσύ το ήξερες; Απίστευτο!

ΙΚΕΑ: Super προσφορά που

Μια super προσφορά που "σπάει" ταμεία θα βρεις στα καταστήματα ΙΚΕΑ για 2 ημέρες την εβδομάδα, όμως! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να...

Εσύ το ήξερες;

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ ή κάνετε τις αγορές σας μέσω IKEA e-shop, εξαργυρώστε τον COSMOTE DEALS for YOU κωδικό σας κατά
τη συναλλαγή σας, επωφεληθείτε από την προσφορά και ανανεώστε το χώρο και τη διάθεσή σας!

ΙΚΕΑ: Αν δεν έχετε αυτό το τραπέζι, το σπίτι σας «χάνει»! Βγήκε σε προσφορά...

Προσφορές ΙΚΕΑ

Η ενέργεια ισχύει με την κάρτα ΙΚΕΑ Family, κάθε Τρίτη και Πέμπτη για αγορές επίπλων και οικιακού εξοπλισμού, από 50€ μέχρι 2.000€.

Iσχύει η συμφερότερη ποσοστιαία έκπτωση για τον πελάτη και η έκπτωση υπολογίζεται στο ποσό πληρωμής.

H έκπτωση στις online αγορές υπολογίζεται στην αξία της πληρωμής, εξαιρουμένων των μεταφορικών εξόδων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κουπόνι ανά παραγγελία (δεν λειτουργούν συνδυαστικά κουπόνια εκπτώσεων στην ίδια συναλλαγή).

Σε περίπτωση επιστροφής των αγορασθέντων εμπορευμάτων, δεν επιστρέφονται χρήματα και στον πελάτη δίνεται πιστωτικό για την τελική αξία πληρωμής, αφαιρουμένων όλων των σχετικών εκπτώσεων.

Εξαιρούνται οι αγορές από το Τμήμα Κουζινών (έπιπλα και πάγκοι κουζινών, ηλεκτρικές συσκευές/απορροφητήρες, νεροχύτες και μείκτες νερού), το Τμήμα Ευκαιριών, το Εστιατόριο ΙΚΕΑ, το IKEA Bistro, το Σουηδικό κατάστημα Τροφίμων ΙΚΕΑ και όλες οι υπηρεσίες.

ΙΚΕΑ: Έχει σπάσει τα ταμεία γιατί από 19 ευρώ το έφτασαν 10! Θα είναι για δυο ημέρες ακόμα σε προσφορά...

Θα είναι για δυο ημέρες ακόμα σε προσφορά αυτό το item που έχει σπάσει τα ταμεία των καταστημάτων ΙΚΕΑ! Από 19 ευρώ το έφτασαν 10 και ξεπουλάει σαν τρελό!

Το παράδοξο είναι πως δεν είναι ένα αντικείμενο που θα το κρατήσεις στο σπίτι σου αλλά είναι ένα αντικείμενο που μπορείς να το φοράς πάνω σου ακόμα και σε καθημερινή βάση αν θες! Είναι και για αγόρια και για κορίτσια αλλά και για παιδιά! Ναι, ναι καλά ακούσατε! Απορείτε με το τι είναι;

Μιλάμε φυσικά για ένα backpack, ένα σακίδιο πλάτης που έχει μαύρο χρώμα και βρίσκεται σε μειωμένη τιμή στα καταστήματα!

ΙΚΕΑ προσφορά τσάντα

Θα βρίσκεται όμως στην συγκεκριμένη προσφορά για δυο ημέρες ακόμα οπότε ο χρόνος σας μετράει αντίστροφα! Αν παρατηρήσετε καλά έχει ένα υπέροχο σχέδιο στο φερμουάρ της μπροστινής μικρής θήκης αλλά και μπλε λεπτομέρειες στα λουράκια του για να ξεφύγουμε λίγο από το απλό κλασικό σχέδιο.

ΙΚΕΑ προσφορά

IKEA: Με μόνο 8 ευρώ όλοι θα κοιτάζουν στο σπίτι σου αυτό το αντικείμενο! Είναι ότι πιο in fashion κυκλοφορεί...

Γιατί να το αγοράσεις;

Θα σας συμβουλεύαμε να το προσθέσετε στη ντουλάπα σας γιατί ακόμη κι αν δεν θέλετε να το φοράτε σε καθημερινή βάση μπορείτε να το έχετε σαν αποθηκευτικό αντικείμενο! Έχει τύχει ποτέ να θέλετε να μείνετε έξω από το σπίτι για δυο μέρες και να μην έχετε μια μικρή τσάντα να χωράει τα απαραίτητα;

Το backpack αυτό θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!

Θα το βρεις εδώ

TAGS