ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο είναι για την κουζίνα αλλά και το σαλόνι σου! Με 1,49 το παίρνουν όλοι!

Θα σου σώσει την ζωή!

ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο είναι για την κουζίνα αλλά και το σαλόνι σου! Με 1,49 το παίρνουν όλοι!

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ είναι για την κουζίνα αλλά και το σαλόνι σου! Με 1,49 το παίρνουν όλοι και πρέπει να το αποκτήσεις!

Σίγουρα αν είσαι νοικοκυρά, και ειδικά νέα, έχεις βαρεθεί να καθαρίζεις τα τραπεζάκια στο σαλόνι και την κουζίνα σου. Ελα όμως που τα ποτήρια αφήνουν αυτόν τον πολύ άσχημο λεκέ που δεν μπορείς να αγνοήσεις...

Αν βαριέσαι και εσύ όπως και όλοι εμείς να καθαρίζεις διαρκώς, τα ΙΚΕΑ σου έχουν την λύση! Βγάλανε σουβέρ από φελλό με μόνο 1,99 ευρώ και κοντεύουν να αδειάσουν τα ταμία! Ιδού το απόλυτο αντικείμενο που σου αλλάζει την ζωή:

IKEA: Αυτό το χαλί βγήκε σε έκπτωση και κάνει μόνο 15,99 ευρώ! Πωλείται κάθε 1 λεπτό!

ΙΚΕΑ σαλόνι
ΙΚΕΑ κουζίνα αντικείμενο

IKEA: Αυτό το αντικείμενο είναι για το σαλόνι του σπιτιού σου! Μια μικρή λεπτομέρεια θα το αλλάξει όλο!

Αυτό το αντικείμενο από τα IKEA είναι για το σαλόνι του σπιτιού σου. Μια μικρή λεπτομέρεια που θα προσθέσεις, πρόκειται να το αλλάξει όλο.

Δώσε ένα άλλο ύφος και αέρα στους χώρους του διαμερίσματος σου και θα σου δώσει και εσένα άλλη διάθεση.

Εμείς κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των IKEA στην ενότητα του έχει για το καθιστικό σου βρήκαμε το κατάλληλο αντικείμενο, εάν θέλεις να αλλάξει λίγο τον χώρο σου, χωρίς να χαλάσει πολλά

ΙΚΕΑ: -20% σε αντικείμενο που θέλουν να έχουν όλοι σπίτι τους το χειμώνα! Ισχύει μέχρι τις 24...

Συγκεκριμένα, με ένα μόνο κάδρο μπορείς να δώσει άλλο αέρα στο σαλόνι σου. Πρόκειται για τον πίνακα BJORKSTA ο οποίος κοστίζει € 69,99.

IKEA σαλόνι

ΚΕΑ: Βάλτε αυτό το αντικείμενο στο μπάνιο σας και «κλείστε» οριστικά την πόρτα στην υγρασία! Θα σωθείτε...

Θα σωθείτε από τα ΙΚΕΑ! Βάλτε αυτό το αντικείμενο στο μπάνιο σας και «κλείστε» οριστικά την πόρτα στην υγρασία, αφού θα την μειώσει κατά πολύ!

Πόσες φορές δεν έχετε κρεμάσει τις πετσέτες σας μετά από ντους και έχουν παραμείνει νωπές, φορτίζοντας το μπάνιο με περιττή υγρασία; Ε, τα ΙΚΕΑ ήρθαν να σας σώσουν με το απόλυτο αντικείμενο!

ΙΚΕΑ: Το νούμερο ένα αντικείμενο που προτείνουν τα περιοδικά για τον τοίχο του σπιτιού σου! Η νέα μόδα...

Αυτή η βάση για πετσέτες, αλλάζει την καθημερινότητά σας και είναι τόσο στιλάτη και σικ, που θα το κάνει να μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό! Επιπλέον, οι πετσέτες πλέον θα κρεμιούνται πιο άνετα, και θα στεγνώνουν γρηγορότερα! Εμείς το εντοπίσαμε με 39,99 ευρώ και έχει τσακίσει τα ταμία! Ακόμα να το αποκτήσετε;

Ιδού λοιπόν το απόλυτο item από τα ΙΚΕΑ:

ΙΚΕΑ: Βάλτε αυτό το αντικείμενο στο μπάνιο σας και «κλείστε» οριστικά την πόρτα στην υγρασία! Θα σωθείτε...ΙΚΕΑ: Βάλτε αυτό το αντικείμενο στο μπάνιο σας και «κλείστε» οριστικά την πόρτα στην υγρασία! Θα σωθείτε...

TAGS