IKEA: Πρέπει να την έχεις στο σπίτι σου αυτήν την τραπεζαρία! Είναι από γυαλί και θα κάνει το σαλόνι σου να φαίνεται σαν καινούργιο

Τρέξε να την προλάβεις!

IKEA: Πρέπει να την έχεις στο σπίτι σου αυτήν την τραπεζαρία! Είναι από γυαλί και θα κάνει το σαλόνι σου να φαίνεται σαν καινούργιο

Αυτή την τραπεζαρία που βρήκαμε στα καταστήματα IKEA πρέπει οπωσδήποτε να την έχεις στο σπίτι σου! Είναι φτιαγμένη από γυαλί και με ένα βήμα θα κάνει το σαλόνι σου να φαίνεται και πάλι σαν καινούργιο! Κοντεύει να ξεπουλήσει!

Είναι αλήθεια πως μόνο ένα έπιπλο μπορεί να αλλάξει όλη την εικόνα του σπιτιού σου! Πόσο μάλλον μία υπέροχη τραπεζαρία που έχει την ικανότητα να κάνει το σαλόνι πιο ξεχωριστό και πιο μοντέρνο.

Σας βρήκαμε επίσης το έπιπλο που θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε χώρο στο σπίτι σας!

Είναι φτιαγμένη από γυαλί και είναι η τέλεια λύση για να δώσεις μία νέα πνοή στο χώρο σου!

γυαλινη τραπεζαρία

Θα τη βρεις στα IKEA με 299 ευρώ!

τραπεζαρία ikea

ΙΚΕΑ: Έχεις τραπεζαρία αλλά δεν την χρησιμοποιείς ποτέ; Πάρε αυτό το αντικείμενο και θα τρώτε πάντα εκεί!

Αν έχεις τραπεζαρία αλλά δεν την χρησιμοποιείς ποτέ, τα ΙΚΕΑ έχουν τη λύση! Πάρε αυτό το αντικείμενο και θα τρώτε πάντα εκεί, χωρίς υπερβολές!

Πόσες φορές δεν έχεις ζηλέψει τις καλόγουστες τραπεζαρίες που βλέπουμε στην τηλεόραση και τα περιοδικά; Πάρα πολλές, είμαστε σίγουροι, αλλά πάντα καταλήγεις να τρως στην κουζίνα και το σαλόνι, όπως όλοι μας!

ΙΚΕΑ: Βάλε αυτό το αντικείμενο στην είσοδο του σπιτιού σου και θα δείχνει πάντα μαζεμένο! Κοστίζει 24,99 ευρώ!

Με αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ όμως, δεν θα ξεκολλάς από το δωμάτιο! Το μεταμορφώνει και το κάνει στιλάτο και cozy, ενώ η τιμή του προκαλεί σοκ! Με 29,99 ευρώ αποκτάς αυτό το εντυπωσιακό χαλί, που θα κάνει τον χώρο πιο μαζεμένο και δεν θα χρειάζεται να καθαρίσεις και κάθε μέρα! Ιδού το απόλυτο αντικείμενο:

ΙΚΕΑ: Έχεις τραπεζαρία αλλά δεν την χρησιμοποιείς ποτέ; Πάρε αυτό το αντικείμενο και θα τρώτε πάντα εκεί!

ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο θα αλλάξει για πάντα το υπνοδωμάτιο! Έχει 5,99 ευρώ!

ΙΚΕΑ: Το απόλυτο αντικείμενο έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας, σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ!

Αυτό είναι το απόλυτο αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ! Έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ και σίγουρα θα βγει sold out!

Πόσες φορές δεν είχατε ξαφνικές επισκέψεις και δεν ξέρατε πού... θα κάτσουν στο μικρό σας σαλόνι; Σίγουρα πολλές αλλά η λύση ήρθε από τα ΙΚΕΑ!

ΙΚΕΑ: Νοικοκυρές τρέξτε! Αυτό το αντικείμενο για την κουζίνα θα σας "λύσει" τα χέρια!

Έβγαλαν ένα σκαμπό τόσο μικρό και κομψό, ώστε χωράει παντού και κάνει το σαλόνι σας, σαν από περιοδικό. Μάλιστα η τιμή του, είναι ακόμα πιο δελεαστική, αφού κοστίζει κάτω από 4 ευρώ! Το εντοπίσαμε και έχουν μείνει πολύ περιορισμένα κομμάτια, οπότε καλό είναι να σπεύστε! Δείτε το και σίγουρα θα ερωτευτείτε το πόσο πρακτικό είναι αμέσως! Ιδού λοιπόν:

ΙΚΕΑ: Το απόλυτο αντικείμενο έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ!ΙΚΕΑ: Το απόλυτο αντικείμενο έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ!


Ελεγμένο για: 100 kg
Διάμετρος καθίσματος: 32 cm
Πλάτος: 40 cm
Ύψος καθίσματος: 45 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 46 cm
Πλάτος: 43 cm
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.88 kg
Μεικτό βάρος: 1.91 kg