ΙΚΕΑ: Αν δεν βάλεις στο τραπέζι σου αυτό το αντικείμενο, δεν θα έχεις κάνει γιορτές! Κοστίζει μόνο 2,49 ευρώ!

Θα κάνει πάταγο σε καλεσμένους και γονείς!

ΙΚΕΑ: Αν δεν βάλεις στο τραπέζι σου αυτό το αντικείμενο, δεν θα έχεις κάνει γιορτές! Κοστίζει μόνο 2,49 ευρώ!

Αν δεν βάλεις στο τραπέζι σου αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ, δεν θα έχεις κάνει γιορτές! Κοστίζει μόνο 2,49 ευρώ και θα κάνει πάταγο σε γονείς αλλά και καλεσμένους!

Είναι γεγονός πως αυτή τη περίοδο, των εορτών δηλαδή, όλοι μας κάνουμε ένα εξτρά τραπέζι ή ένα κάλεσμα! Ωστόσο, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ μιας και μόνο με ένα αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα εντυπωσιάσεις τους πάντες και δεν θα χαλάσεις και λεφτά!

Με μόνο 2,49 ευρώ παίρνεις το πιάτο - έπος και κάνει χαμό! Αν δεν το έχεις όμως, στο ξεκαθαρίζουμε, θα είναι σαν να μην έχεις κάνει γιορτές αφού δίνει extra glam στο τραπέζι σου! Ιδού λοιπόν:

IKEA πιάτο για το τραπέζι

Βρείτε το εδώ

Αν θέλετε ανανέωση αυτός ο μπλε retro καναπές θα κάνει το σαλόνι σας να δείξει ένα άλλο!

ΙΚΕΑ: Βάλε αυτό το αντικείμενο στο τραπέζι σου και δεν θα σηκωθεί κανείς! Μόνο 1,49 ευρώ, είναι σε προσφορά!

Βάλε αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ στο τραπέζι σου και δεν θα σηκωθεί κανείς! Μόνο 1,49 ευρώ, είναι σε προσφορά και σαρώνει!

Ξεπουλάει σαν ψωμάκι και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί, αφού είναι τέλειο! Τα αγαπημένα μας ΙΚΕΑ έκαναν πάλι το θαύμα τους!

Αυτό το μαύρα πιατάκι, δίνει το απαραίτητο touch of glam στο τραπέζι σου και σίγουρα δεν θα σηκώνεται κανείς από το dinner! Με τις γιορτές να είναι μια ανάσα προ των πυλών, αν δεν το πάρεις, εσύ χάνεις!

Ιδού λοιπόν:

ΙΚΕΑ τραπέζι σε προσφορά

Να σου θυμίσουμε και ένα ακόμα αντικείμενο σε προσφορά με 29,99!

Βρείτε το εδώ