Τατιανα Στεφανιδου: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της είναι σαν στούντιο! Θα το ζήλευε η κάθε γυναίκα!

Εκεί βάζει όλα της τα καλλυντικά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τατιανα Στεφανιδου: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της είναι σαν στούντιο! Θα το ζήλευε η κάθε γυναίκα!

Αυτό το δωμάτιο που έχει στο σπίτι της η Τατιάνα Στεφανίδου είναι όλο ροζ και μοιάζει με στούντιο! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ζήλευε η κάθε γυναίκα που θα το έβλεπε, μιας και είναι ο τέλειος χώρος για να ετοιμαστεί!

Και ποια γυναίκα δε θα ήθελε ένα χώρο μέσα στο σπίτι της, ειδικά διαμορφωμένο για εκείνη, μέσα στον οποίο θα έχει όλα της τα ρούχα και τα καλλυντικά και θα ετοιμάζεται, σαν να είναι πρωταγωνίστρια σε ταινία του Hollywood.

Έχετε δει στο μεταξύ, το δωμάτιο της κόρης της; Είναι σαν παλάτι!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει έναν τέτοιο χώρο στο σπίτι της και είναι πραγματικά ζηλευτός! Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη παρουσιάστρια μας έδειξε αυτόν τον χώρο και είναι αλήθεια βγαλμένος από σελίδες περιοδικού διακόσμησης.

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό το δωμάτιο μέσα από το σπίτι της μοιάζει να βγήκε από παλάτι! Θα το ζηλέψεις!

Αυτό το δωμάτιο μέσα από το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου θα το ζηλέψεις, αφού μοιάζει σα να βγήκε από παλάτι!

Η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ φημίζεται για το καλό της γούστο τόσο σε εμφανίσεις που επιλέγει να κάνει όσο και για την διακόσμηση!

Η Τατιάνα Στεφανίδου αν και πολύ απασχολημένη με την επαγγελματική της καθημερινότητα βρίσκει πάντα χρόνο για το σπίτι και την οικογένειά της και φυσικά την επιμέλεια της διακόσμησης του χώρου όπου ζει με τον σύζυγο και τα παιδιά της δε θα μπορούσε να φροντίσει κανένας άλλος πέρα από την ίδια.

Έτσι, η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της όπου ποζάρει πάνω στον καναπέ της και τολμούμε να ομολογήσουμε ότι το ζηλέψαμε λίγο. Επίσης, έχει και ένα άλλο δωμάτιο που είναι όλο λευκό και καφέ!

Φαίνεται ότι ο χώρος είναι τεραστίων διαστάσεων, ενώ τα χρώματα που έχει επιλέξει είναι τόσο αρμονικά που μοιάζει με ένα δωμάτιο που έχει βγει από παραμύθι ή από κάποιο παλάτι!

Δείτε την σχετική δημοσίευση: