ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο είναι για το υπνοδωμάτιο και θα σε σώσει από πολύ χώρο! Δικό σου μόνο με 9,99 ευρώ!

Μπαίνει ακόμη και στην ντουλάπα!

ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο είναι για το υπνοδωμάτιο και θα σε σώσει από πολύ χώρο! Δικό σου μόνο με 9,99 ευρώ!

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ είναι για το υπνοδωμάτιο σου και θα σε σώσει από πολύ χώρο, αφού μπορείς να τοποθετήσεις ότι θες. Κάνε το δικό σου με 9,99 ευρώ.

Αν είσαι από τους ανθρώπους που έχουν πολλά πράγματα στο δωμάτιο τους και δεν έχουν που να τα βάλουν καθώς δεν έχουν πολύ χώρο, εδώ.. είσαι.

Σου βρήκα στα ΙΚΕΑ το αντικείμενο που θα σε σώσει. Μπορείς να το κρεμάσεις στην ντουλάπα σου και να τοποθετήσεις ότι εσύ θελήσεις.

Πρόκειται για τον αποθηκευτικό χώρο με 6 ράφια που θα βρεις στα καταστήματα με 9,99 ευρώ.

ΙΚΕΑ υπνοδωμάτιο

Μπορείς να το βρεις και στο διαδικτυακό τους κατάστημα.

ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο θα αλλάξει για πάντα το υπνοδωμάτιο! Έχει 5,99 ευρώ!

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα αλλάξει για πάντα το υπνοδωμάτιο! Έχει 5,99 ευρώ και κοντεύει να εξαντληθεί!

Τώρα που ο χειμώνας έρχεται σιγά - σιγά, σίγουρα και εσύ θα θέλεις να οργανώσεις το σπίτι και τις ντουλάπες σου. Έτσι λοιπόν, μαζί με το κατέβασμα από τα χειμερινά ρούχα, καλό θα ήταν να τακτοποιηθούν και τα συρτάρια από την σιφονιέρα.

ΙΚΕΑ: Αν έχεις μπαλκόνι ή αυλή τρέχα να πάρεις αυτό το τραπεζάκι! Κοστίζει μόνο 20 ευρώ...

Εξάλλου, σε όλα τα σπίτια στα συρτάρια γίνεται πανικός και είναι συνήθως ακατάστατα! Όχι πια όμως, γιατί αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα τα αλλάξει ριζικά! Αυτό το κουτί με διαχωριστικά, σου επιτρέπει να τα βρίσκεις όλα εύκολα χωρίς να γίνεται μπάχαλο! Κοστίζει 5,99 ευρώ και έχει σχεδόν εξαντληθεί! Πάρτο και θα μας θυμηθείς....

ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο θα αλλάξει για πάντα το υπνοδωμάτιο! Έχει 5,99 ευρώ!ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο θα αλλάξει για πάντα το υπνοδωμάτιο! Έχει 5,99 ευρώ!ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο θα αλλάξει για πάντα το υπνοδωμάτιο! Έχει 5,99 ευρώ!

ΙΚΕΑ: Το απόλυτο αντικείμενο έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας, σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ!

Αυτό είναι το απόλυτο αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ! Έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ και σίγουρα θα βγει sold out!

Πόσες φορές δεν είχατε ξαφνικές επισκέψεις και δεν ξέρατε πού... θα κάτσουν στο μικρό σας σαλόνι; Σίγουρα πολλές αλλά η λύση ήρθε από τα ΙΚΕΑ!

ΙΚΕΑ: Νοικοκυρές τρέξτε! Αυτό το αντικείμενο για την κουζίνα θα σας "λύσει" τα χέρια!

Έβγαλαν ένα σκαμπό τόσο μικρό και κομψό, ώστε χωράει παντού και κάνει το σαλόνι σας, σαν από περιοδικό. Μάλιστα η τιμή του, είναι ακόμα πιο δελεαστική, αφού κοστίζει κάτω από 4 ευρώ! Το εντοπίσαμε και έχουν μείνει πολύ περιορισμένα κομμάτια, οπότε καλό είναι να σπεύστε! Δείτε το και σίγουρα θα ερωτευτείτε το πόσο πρακτικό είναι αμέσως! Ιδού λοιπόν:

ΙΚΕΑ: Το απόλυτο αντικείμενο έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ!ΙΚΕΑ: Το απόλυτο αντικείμενο έχει 3,99 και κάνει το σαλόνι σας σαν από περιοδικό! Το θέλουμε ΤΩΡΑ!


Ελεγμένο για: 100 kg
Διάμετρος καθίσματος: 32 cm
Πλάτος: 40 cm
Ύψος καθίσματος: 45 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 46 cm
Πλάτος: 43 cm
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.88 kg
Μεικτό βάρος: 1.91 kg