5 κουταλιές μαγειρική σόδα στην αποχέτευση και τέλος η άσχημη μυρωδιά! Το έκαναν οι γιαγιάδες μας στο σπίτι!

Για να μην χαλάτε τα λεφτά σας σε σκευάσματα του σούπερ μάρκετ!

5 κουταλιές μαγειρική σόδα στην αποχέτευση και τέλος η άσχημη μυρωδιά! Το έκαναν οι γιαγιάδες μας στο σπίτι!

Το έκαναν οι γιαγιάδες μας στο σπίτι παλιά και μπορείτε να το κάνετε κι εσείς! 5 κουταλιές μαγειρική σόδα στην αποχέτευση και τέλος η άσχημη μυρωδιά!

Η ενοχλητική δυσοσμία των αποχετεύσεων είναι μεγάλο πρόβλημα. Όσο καθαρά, τακτοποιημένα και οργανωμένα και αν είναι το μπάνιο και η κουζίνα η μυρωδιά που έρχεται μέσα από τις σωληνώσεις,χαλάει όλη την ατμόσφαιρα του σπιτιού.

Τα απορρυπαντικά, τα απορρίμματα τροφίμων και άλλων οργανικών συστατικών που περνούν μέσα από τους σωλήνες, κολλούν στα τοιχώματα δημιουργώντας στρώματα λίπους,προκαλώντας δυσοσμία. Είναι πολύ εύκολο να αναπτυχθούν βακτήρια που αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται, με τις προφανείς συνέπειες μπορεί να φανταστεί κανείς.

Οι χημικές ουσίες που πωλούνται σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ είναι εξαιρετικά διαβρωτικές.
Αυτό, σε τελική ανάλυση, είναι αντιπαραγωγικό επειδή μπορεί να προκαλέσει τηνδιάβρωση των σωλήνων, η οποίοι σε σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να καταστραφούν και να χρειαστούν αποκατάσταση.

Το καλύτερο πράγμα, ως εκ τούτου, είναι να χρησιμοποιείτε λιγότερο επιθετικές και πιο «υποφερτές» μεθόδους για τα υδραυλικά συστήματα του σπιτιού σας!

Η μέθοδος περιλαμβάνει νερό, ξύδι και μαγειρική σόδα . Ρίχνουμε 5 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα στην αποχέτευση.Αναμιγνύουμε ένα ποτήρι νερό με ένα ποτήρι ξύδι,τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρει βράση. Μετά το χύνουμε πάνω από την μαγειρική σόδα. Αφήνουμε να δράσει για τουλάχιστον τριάντα λεπτά

Επίσης σου έχουμε και το απόλυτο μυστικό για να καθαρίζεις το κρεβάτι σου με μαγειρική σόδα! Σίγουρα δεν το ήξερες!

Μαγειρική σόδα σε 8 κουταλιές νερό! Το μυστικό από τις γιαγιάδες που θα σε προστατεύσει από ουρολοίμωξη!

Το μυστικό από τις γιαγιάδες που θα σας προστατεύει από ουρολοίμωξη είναι ένα και το ξέρουμε εμείς στο Youweekly.gr! Μαγειρική σόδα σε 8 κουταλιές νερό είναι το γιατροσόφι!

Η ουρολοίμωξη δυστυχώς βασανίζει πολλές γυναίκες. Αυτό το τσούξιμο, ο πόνος όταν πας τουαλέτα είναι πραγματικά πολύ άσχημο συναίσθημα. Όμως η ουρολοίμωξη καλώς ή κακώς εμφανίζεται περισσότερο σε εμάς. Πώς λοιπόν μπορείς να αντιμετωπίσεις τις πρώτες ενοχλήσες μέχρι να φτάσεις στην πόρτα του ειδικού;

Οι παλιές γυναίκες όταν άρχιζαν να νιώθουν τα πρώτα σημάδια της ουρολοίμωξης έπιναν 8 κουταλιές νερό και 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδας. Έπιναν αυτό το μείγμα μια φορά την ημέρα και έβλεπαν αποτέλεσμα μιας και η σόδα καθιστά το περιβάλλον της ουροδόχου κύστης πιο αλκαλικό και έτσι τα βακτήρια δεν πολλαπλασιάζονται.

Προσοχή σε καμιά περίπτωση αυτή η συνταγή της γιαγιάς δεν μπορεί να αντικαταστήσει την φαρμακευτική αγωγή που ενδεχομένως να πρέπει να ακολουθήσεις. Ξεκίνα αυτό το γιατροσόφι μέχρι να σε δει ο ειδικός.

Ωστόσο, έχουμε και συνταγή με μαγειρική σόδα για την καούρα!