Αυτό το χαλάκι από το ΙΚΕΑ για το μπάνιο "τρελαίνει" τον κόσμο! Είναι και οικονομικό!

Τρέξε να το προλάβεις!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αυτό το χαλάκι από το ΙΚΕΑ για το μπάνιο

Αυτό το χαλάκι από το ΙΚΕΑ για το μπάνιο "τρελαίνει" τον κόσμο! Είναι και οικονομικό και μοντέρνο! Αν θες λοιπόν και εσύ να κάνεις μια αλλαγή στον χώρο σου και δεν ξέρεις τι, εμείς σου βρήκαμε την απάντηση! Είναι απλό και υπέροχο.

Αν δεν μας πιστεύεις, δες το και μόνη σου, καθώς είναι σίγουρο πως θα το ερωτευτείς και θα θελήσεις να το εντάξεις στο σπίτι σου!

Είσαι και εσύ λάτρης των πιο funky κομματιών και θες να κάνεις το μπάνιο σου πιο ευχάριστο, τότε αυτό το μοβ χαλάκι είναι αυτό που ψάχνεις.

ΙΚΕΑ χαλάκι

Κάνε το δικό σου εδώ!

Ωστόσο, σου βρήκαμε και μια πολυθρόνα που είναι όμως καλύτερα να έχεις πολύ χώρο στο σαλόνι σου για να την βάλεις! Είναι μοναδικό κομμάτι και σίγουρα πάλι πολύ άνετη!

ΙΚΕΑ: Θες να αλλάξει το μπάνιο του σπιτιού σου; Αυτά τα 2 παιχνιδιάρικα αντικείμενα έχουν λιγότερο από 10 ευρώ!

Αυτά τα 2 αντικείμενα από τα καταστήματα ΙΚΕΑ θα σου αλλάξουν το μπάνιο αν βρίσκεσαι σε αυτή την διαδικασία! Έχουν λιγότερο από 10 ευρώ και είναι πολύ παιχνιδιάρικα!

Φυσικά, αναφερόμαστε σε κουρτίνες! Που είναι ένα απαραίτητο item για κάθε σπίτι! Ποιος θέλει να σφουγγαρίζει κάθε φορά που κάνει μπάνιο; Γι αυτό και η ομάδα του Youweekly.gr σας βρήκε την λύση!

VADSJON

€ 9,99

ΙΚΕΑ

LASJON

€ 9,99

ΙΚΕΑ μπάνιο

Επίσης, μόλις σήμερα κυκλοφόρησε μια έκτακτη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ! Κλείνουν προσωρινά 30 καταστήματα!

IKEA: Θέλετε ανανέωση στο μπάνιο σας; Με αυτό το αντικείμενο θα δείχνει σαν καινούργιο μόνο με 12 ευρώ!

Θέλετε να ανανεώσετε το μπάνιο σας; Με αυτό το αντικείμενο από το ΙΚΕΑ θα δείχνει σαν καινούργιο μόνο με 12 ευρώ!

Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο όμορφους χώρους στο σπίτι και τα έπιπλα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, όπως και οι κουρτίνες παίζουν μεγάλο ρόλο στην διακόσμηση.

Αυτή η κουρτίνα με το σχέδιο της θα δώσει ένα ξεχωριστό τόνο και θα βάλει χρώμα στο μπάνιο σας, ενώ θα δείξει σαν καινούργιο στο λεπτό.

ΙΚΕΑ έπιπλα