ΙΚΕΑ: O καναπές που γίνεται κρεβάτι και δεν θα σηκώνεστε από αυτόν - Κάνει μόνο 85 ευρώ

Θα τον λατρέψετε!

ΙΚΕΑ: O καναπές που γίνεται κρεβάτι και δεν θα σηκώνεστε από αυτόν - Κάνει μόνο 85 ευρώ

Αυτός ο καναπές από τα ΙΚΕΑ γίνεται κρεβάτι και δεν θα σηκώνεστε από αυτόν. Κάνει μόνο 85 ευρώ και πραγματικά θα τον λατρέψετε και δεν θα θέλετε να τον αποχωριστείτε καθώς είναι πάρα πολύ βολικός και άνετος.

Τι πιο άνετο και πιο βολικό από έναν καναπέ που μπορεί να γίνει κρεβάτι και να κάθεστε σε αυτόν και να απολαμβάνετε τον υπνό σας.

Μπορείτε να κάτσετε σε αυτόν αναπαυτικά στο σαλόνι σας και να βλέπετε τηλεόραση, ενώ αν θέλετε να ρίξετε και έναν ύπνο. Το καλύτερο από όλα είναι οτι άν έχετε φιλοξενούμενους μπορείτε να τους βολέψετε και εκείνους σε αυτό.

Ο καναπές ανοίγει και γίνεται ένα πάρα πολύ ωραίο διπλό κρεβάτι, τόσο βολικό αλλά και τόσο άνετο. Το καλύτερο από όλα είναι πως είναι σε πολύ χαμηλή τιμή καθώς κοστίζει μόνο 85 ευρώ και είναι σε προφορά.

Ικέα καναπές

ΙΚΕΑ κρεβάτι

Αν σας άρεσε τότε μπορείτε να τον βρείτε εδώ

Ωστόσο, σου βρήκαμε κι ένα αντικείμενο για το μπάνιο σου που με μόλις 9,99 ευρώ θα σε απαλλάξει από το μεγαλύτερο πρόβλημα της ζωής σου

Τριθέσιος καναπές στα ΙΚΕΑ σε προσφορά - Θα πετάξεις το κρεβάτι σου και θα κοιμάσαι στο σαλόνι

Μια απίστευτη προσφορά θα βρεις να "τρέχει" στα καταστήματα ΙΚΕΑ! Αν θες να κάνεις μια αλλαγή στο σαλόνι του σπιτιού σου, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να αγοράσεις αυτό τον τριθέσιο καναπέ. Είναι τόσο βολικός που σίγουρα θα... πετάξεις το κρεβάτι σου και θα κοιμάσαι σε αυτόν.

Εκτός από βολικός, βέβαια, είναι και συγκλονιστικά μοδάτος. Η τέλεια απόχρωσή του ξεφεύγει από τα συνηθισμένα αλλά είναι ταυτόχρονα και πολύ εξυπηρετική αφού κλείνει προς τα ουδέτερα χρώματα και ταιριάζει σε όλα τα σπίτια.

Αναφερόμαστε, φυσικά, σε αυτό τον τέλειο τριθέσιο ροζ καναπέ που από 529 ευρώ τώρα τον έχουν βάλει στα 465!

SODERHAMN

ΙΚΕΑ σαλόνι προσφορά

Τι λες δεν είναι τέλειος; Τρέξε να τον προλάβεις γιατί έχουν μείνει μόνο λίγα αποθέματα.

TAGS