Έκτακτο ανακοινωθέν και από τα ΙΚΕΑ - Κλείνουν τον παιδότοπο

Τι αναφέρουν στο επίσημο site τους λόγω κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο ανακοινωθέν και από τα ΙΚΕΑ - Κλείνουν τον παιδότοπο

Μόλις πριν από λίγες ώρες τα καταστήματα ΙΚΕΑ εξέδωσαν έκτακτο ανακοινωθέν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της πως ο παιδότοπος θα παραμείνει κλειστός σε όλα τα παραρτήματα.

Ο λόγος προφανώς είναι ο θανατηφόρος ιός που έχει αρχίσει να εξαπλώνεται με ταχύτητα φωτός σε όλες τις χώρες και περιοχές. Δείτε παρακάτω την έκτακτη ανακοίνωση των καταστημάτων ΙΚΕΑ:

"Αγαπητοί μας πελάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι o Παιδότοπος Småland δεν θα λειτουργεί προσωρινά λόγω των προληπτικών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από τις αρμόδιες αρχές. Απολογούμαστε για την όποια αναστάτωση. H ασφάλεια των πελατών μας είναι προτεραιότητά μας."

Εκτός από την ανακοίνωση του ΙΚΕΑ βγήκε και η επίσημη λίστα για το τι προϊόντα πρέπει να αγοράσετε από τα Super Market για 14ημερη καραντίνα

Τρόφιμα μακράς διαρκείας

Μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες και κατεψυγμένα προϊόντα είναι απαραίτητα για εύκολα καθημερινά γεύματα και δεν πρόκειται να χαλάσουν. Θα χρειαστούμε (ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού) 4 πακέτα μακαρόνια, ρύζι και όσπρια , 5 – 6 κονσέρβες ψάρια και ντοματάκια και 3 – 4 πακέτα κατεψυγμένα λαχανικά και θαλασσινά.

Σνακ

Καλό είναι να έχουμε διαθέσιμα σνακ όπως ξηρούς καρπούς, μπάρες δημητριακών, αλλαντικά, τυρί και συσκευασμένους χυμοί φρούτων. Για να διατηρήσουμε τα αλλαντικά και τα τυριά καλύτερα και περισσότερο, καλό είναι αφού βγουν από τη συσκευασία τους, να τα μοιράσουμε σε μικρότερες ποσότητες και να τα διατηρήσουμε στην κατάψυξη. Εντωμεταξύ συναγερμός έχει σημάνει στο Αλεξάνδρας! Άνδρας βρέθηκε θετικός στον ιό!

Κρέας

Το κρέας είναι τροφή πλούσια σε πρωτεΐνη και δεν πρέπει να λείπει από τη διατροφή μας, ειδικά όταν κάποιος είναι άρρωστος. Για να φτιάξουμε σούπα ή άλλο γεύμα, θα χρειαστούμε 3 – 4 μερίδες μοσχάρι ή κοτόπουλο ανά εβδομάδα. Καφές, τσάι, ζάχαρη Για τους λάτρεις του καφέ δεν υπάρχει χειρότερο σενάριο από το μείνει κανείς χωρίς το αγαπημένο του ρόφημα. Καλό είναι λοιπόν να ελέγξουμε αν έχουμε αρκετό καφέ ή τσάι και ζάχαρη.

Καφές, τσάι, ζάχαρη

Για τους λάτρεις του καφέ δεν υπάρχει χειρότερο σενάριο από το μείνει κανείς χωρίς το αγαπημένο του ρόφημα. Καλό είναι λοιπόν να ελέγξουμε αν έχουμε αρκετό καφέ ή τσάι και ζάχαρη.

Πηγή: in.gr