Bazaar τιμών στα ΙΚΕΑ - Σκελετός κρεβατιού σε προσφορά

Ότι πρέπει για ένα παιδικό δωμάτιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Bazaar τιμών στα ΙΚΕΑ - Σκελετός κρεβατιού σε προσφορά

Bazaar τιμών στην επίσημη ιστοσελίδα των καταστημάτων ΙΚΕΑ και όλοι έχουν ξετρελαθεί με αυτό τον σκελετό κρεβατιού που είναι σε προσφορά και αφορά κυρίως παιδικό δωμάτιο, λόγω χρώματος.

Είναι με κίτρινα κάγκελα κι όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία είναι σα να είναι βγαλμένο από παιδικό παραμύθι. Τι λέτε; Μήπως είναι ώρα να κάνετε μια αλλαγή στο δωμάτιο του παιδιού σας;

MINNEN

ΙΚΕΑ bazaar

Από 119€ τώρα μόνο 89€ και μπορείς να το αγοράσετε απευθείας από εδώ

Επίσης, ρίξτε μια ματιά και σε αυτή την προσφορά για φωτιστικά από τα ΙΚΕΑ εδώ!

Πώς θα επιλέξεις το κατάλληλο κρεβάτι

  • Το μέγεθος του κρεβατιού: Η πιο σημαντική παράμετρος. Χρειάζεται προσοχή, όμως, γιατί άλλες είναι οι διαστάσεις του στρώματος και άλλες οι διαστάσεις του κρεβατιού. Οι τελευταίες θα σου πουν αν χωράει το κρεβάτι στο χώρο σου, ενώ οι πρώτες πόσα άτομα χωράνε στο κρεβάτι. Από εκεί και πέρα πρέπει να γνωρίζεις ότι τα κρεβάτια διακρίνονται σε μονά, ημίδιπλα, διπλά και υπέρδιπλα. Στα μεταλλικά κρεβάτια οι διαστάσεις του στρώματος είναι σχεδόν ίδιες με του κρεβατιού.
  • Υποπόδια:Τα υποπόδια είναι καθαρά αισθητικό στοιχείο και δεν προσφέρουν κάτι από πλευράς λειτουργίας. Το ύψος του υποποδίου πάνω από το στρώμα μπορεί να είναι όσο και του κεφαλαριού ή πολύ χαμηλό, τόσο που να μην ξεπερνάει το στρώμα. Εδώ θα ακούσεις και τον όρο πλατφόρμα, είναι το κρεβάτι που δεν έχει καθόλου υποπόδιο και τα πλευρικά μέρη είναι χαμηλά. Εσύ διάλεξε το κρεβάτι με βάση την αισθητική του υπνοδωματίου, δεν χρειάζεται να αφιερώσεις ιδιαίτερο χρόνο στο υποπόδιο.
  • Υλικά κατασκευής: Τα κρεβάτια είναι από ξύλο, μέταλλο ή μοριοσανίδα, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν ταπετσαρία και να μην φαίνεται το υλικό κατασκευής. Τα πιο δημοφιλή κρεβάτια είναι τα ξύλινα χωρίς ταπετσαρία. Το ξύλο μπορεί να είναι βαμμένο ή εμποτισμένο σε βερνίκι, να έχει σκαλίσματα, «νερά» ή άλλες τεχνοτροπίες που του δίνουν ξεχωριστό χαρακτήρα. Τα μεταλλικά κρεβάτια είναι συνήθως πιο απλά και μπορεί να είναι ρετρό ή μοντέρνα. Το βασικό πλεονέκτημα των μεταλλικών κρεβατιών είναι ότι είναι ανθεκτικά. Η μοριοσανίδα, αντίθετα, είναι το πιο «φτηνό» υλικό κατασκευής και πλεονεκτεί λόγω ευκολίας στη μεταφορά.
TAGS