Προσφορά από τα ΙΚΕΑ - Διθέσιος καναπές σε σούπερ τιμή

Είναι 100€ κάτω!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προσφορά από τα ΙΚΕΑ - Διθέσιος καναπές σε σούπερ τιμή

Τα ΙΚΕΑ έχουν προσφορές ως και 50% για αγορές μέσω διαδικτύου και εμείς σου βρήκαμε έναν διθέσιο καναπέ που είναι σε σούπερ τιμή, καθώς θα τον βρεις 100€ κάτω από το πόσο έκανε αρχικά!

Είναι μπλε και είναι για δύο άτομα, ενώ έχει κάλυμμα για εσένα που θες ευκολία στην καθαριότητα του σπιτιού σου! Το κάλυμμα έχει φερμουάρ και έτσι δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να το αλλάξεις αν θες για να το πλύνεις.

Μια ιδανική λύση για μικρότερους χώρους, αλλά και φοιτητικά σπίτια! Μάλιστα ο συγκεκριμένος καναπές θα ταίριαζε ωραία και σε υπνοδωμάτιο, αλλά και σε χώρο γραφείου. Όπως είπαμε τα ΙΚΕΑ έχουν προσφορές για τις online αγορές και μπορείς να βρεις διάφορα πράγματα για να ομορφύνεις τον χώρο σου, αλλά φυσικά και όλα τα έπιπλα που θα χρειαστείς για να επιπλώσεις το σπίτι σου!

Ο διθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ που είναι σε προσφορά

YPPERLIG διθέσιος καναπές

003.465.96

Τώρα μόνο € 199,00 από € 299,00

διθέσιος καναπές από ΙΚΕΑ

Μπορείς να τον βρεις κατευθείαν εδώ.

Όπως θα είδες και στην εικόνα το χρώμα του είναι σκούρο μπλε, που σημαίνει ότι είναι εύκολο να συνδυαστεί με διάφορα χρώματα, τόσο γήινα, όσο και πιο έντονα. Ανάλογα με τα μαξιλάρια κιόλας που θα διαλέξεις μπορείς να τον κάνεις ότι θες.

Οι διαστάσεις του σύμφωνα και με το site είναι οι εξής:

  • Πλάτος: 186 cm
  • Βάθος: 84 cm
  • Ύψος: 84 cm

Πρόκειται για ένα από τα πιο διαδεδομένα σχέδια του ΙΚΕΑ, όσο αναφορά τους καναπέδες καθώς ακολουθεί την κλασική γραμμή με τα λεπτά πόδια και το έξτα κάλυμμα. Και αν έχετε καναπές και θέλετε να τους προστατέψετε η γνωστή εταιρία έχει για εσάς αυτό το προϊόν! Θα το λατρέψετε καθώς είναι χρήσιμο και σε καλή τιμή!

TAGS