Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Προσφορά στα ΙΚΕΑ: Τραπέζι κουζίνας μόνο με 35 ευρώ

Θα αλλάξει τελείως ο χώρος σου

Προσφορά στα ΙΚΕΑ: Τραπέζι κουζίνας μόνο με 35 ευρώ
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 10.04.2020 17:23
Από Ανθή Ιωαννίδου

Στα ΙΚΕΑ θα βρεις σε προσφορά τραπεζάκι κουζίνας μόνο με 35 ευρώ.Θα ταιριάξει άψογα στο χώρο σας και θα δείξει ανανεωμένος και μοντέρνος και η τιμή του είναι στα πατώματα.

Η κουζίνα μας είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος που περνάει την ώρα της συνήθως όλη η οικογένεια, καθώς εκεί μαζευόμαστε για να φάμε όλοι μαζί.

Αν ανήκετε σε αυτούς που θέλουν πιο minimal προτάσεις και θέλουν έναν απλό, μοντέρνο και όμορφα διακοσμημένο χώρο, τότε σίγουρα τα ΙΚΕΑ έχουν λύσεις για εσάς.

Εμείς καθώς ψάχναμε στο eshop τους βρήκαμε ένα εντυπωσιακό τραπέζι, το οποίο είναι μοντέρνο και πολύ όμορφο χωρίς να είναι υπερβολικό, ενώ κοστίζει μόνο 35 ευρώ. Επίσης, αυτό το έπιπλο από τα ΙΚΕΑ θα σου "λύσει" κυριολεκτικά τα χέρια στην κουζίνα σου. Θα σταματήσει η ταλαιπωρία σας.

NORBERG

Επιτοίχιο πτυσσόμενο τραπέζι

€ 34,99

ΙΚΕΑ τραπέζι προσφορά

Θα το βρεις εδώ

Ποια η μόδα στα τραπέζια της κουζίνας για φέτος

Εμείς σας προτείνουμε μερικές λύσεις.

  • Ένα πιο ψηλό τραπέζι με 2 σκαμπό-καρέκλες θα σας λύσει τα χέρια και θα σας διευκολύνει πολύ ιδίως ενάς ο χώρος σας είναι μικρός.
  • Τα παγκάκια είναι πολύ της μόδας από πέρυσι. Βάλτε ένα απλό τραπέζι σε μια μεριά της κουζίνας σας και αντί για καρέκλες γύρω-γύρω, βάλτε καρέκλες από τη μια μεριά και παγκάκι από την άλλη.
  • Ένα στρογγυλό τραπέζι κουζίνας είναι σίγουρα μια πολύ μοντέρνα και στιλάτη επιλογή. Τα στρογγυλά τραπέζια είναι πολύ της μόδας φέτος και σίγουρα ένα τέτοιο θα δώσει άλλον αέρα στον χώρο σας.
  • Είναι δεδομένο ότι ένα μαρμάρινο τραπέζι ή η χρήση ενός μαρμάρινου πάγκου ως τραπεζιού είναι μια σούπερ στιλάτη επιλογή.

Ανανεώστε τα παλιά ντουλάπια σας

Αν τα ντουλάπια σας είναι ξύλινα (και όχι μελαμίνη) μπορούν να βαφτούν. Αν αποφασίσατε να το κάνετε χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία να είστε προετοιμασμένοι, διότι απαιτεί δεξιοτεχνία για να μην σας τρέξει η μπογιά και φυσικά χρόνο, καθώς θα πρέπει να περάσετε τη βάση με αστάρι, να το αφήσετε να στεγνώσει καλά και στη συνέχεια να περάσετε το χρώμα. Βάλτε ένα χρώμα έντονο ή βάψτε τα ντουλάπια λευκά. Στα ντουλάπια που έχουν τζάμι βάλτε έντονο χρώμα μόνο στην πλάτη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΙΚΕΑ: Με 0,99 ευρώ κάνεις την τύχη σου! Βγήκε σε προσφορά το αντικείμενο που δίνει άλλον αέρα στο σπίτι σου!

ΙΚΕΑ: Αν δεν βάλεις στο τραπέζι σου αυτό το αντικείμενο, δεν θα έχεις κάνει γιορτές! Κοστίζει μόνο 2,49 ευρώ!

TAGS
Share