Σε τιμή σοκ στα ΙΚΕΑ το πιο χρήσιμο αντικείμενο για την κουζίνα του σπιτιού σου

Απίστευτη τιμή!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σε τιμή σοκ στα ΙΚΕΑ το πιο χρήσιμο αντικείμενο για την κουζίνα του σπιτιού σου

Σε τιμή σοκ στα ΙΚΕΑ το πιο χρήσιμο αντικείμενο για την κουζίνα του σπιτιού σου. Θα το αγοράσεις και δεν θα παιδευτείς ξανά, καθώς είναι απαραίτητο να υπάρχει όχι μόνο εκεί αλλά και σε άλλους χώρους μέσα στην οικεία σου.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα μέσα στο σπίτι σε όλους τους χώρους. Πολλές φορές δεν ξέρεις που να βάλεις βιβλία αλλά και άλλα αντικείμενα που έχεις στο σπίτι του.

Τα ΙΚΕΑ έχουν την λύση για σένα καθώς εκεί θα βρεις ότι χρειάζεσαι. Ένα αντικείμενο που έχει διπλή χρήση καθώς και μπορείς να βάλεις μέσα σε αυτό αντικείμενα αλλά και να πετάξεις τα σκουπίδια σου και να έχεις κάτι με στυλ και όμορφο μέσα στο χώρο σου.

KNODD

κάδος με καπάκι

ΙΚΕΑ κουζίνα χρήσιμο αντικείμενο

€ 9,99

Θα το βρεις εδώ

Ωστόσο, σου βρήκαμε κι ένα αντικείμενο για το μπάνιο σου που με μόλις 9,99 ευρώ θα σε απαλλάξει από το μεγαλύτερο πρόβλημα της ζωής σου

Πως να ανανεώσεις την κουζίνα σου

  • Αν τα ντουλάπια σας είναι ξύλινα (και όχι μελαμίνη) μπορούν να βαφτούν. Αν αποφασίσατε να το κάνετε χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία να είστε προετοιμασμένοι, διότι απαιτεί δεξιοτεχνία για να μην σας τρέξει η μπογιά και φυσικά χρόνο, καθώς θα πρέπει να περάσετε τη βάση με αστάρι, να το αφήσετε να στεγνώσει καλά και στη συνέχεια να περάσετε το χρώμα. Βάλτε ένα χρώμα έντονο ή βάψτε τα ντουλάπια λευκά. Στα ντουλάπια που έχουν τζάμι βάλτε έντονο χρώμα μόνο στην πλάτη.
  • Βάλτε ταπετσαρία στην πλάτη των ντουλαπιών σας και δώστε τους στιλ! Αν θέλετε να φαίνεται περισσότερο και δεν έχετε τζάμια στα ντουλάπια σας, αφαιρέστε τις πόρτες, κάντε τα ανοιχτά (παρακάτω θα δείτε πόσο μόδα έχει γίνει αυτή η νέα τάση). Τέλος, έχετε ντουλάπια με ταμπλά; Βάλτε στην εσοχή τους ή προεξοχή τους ταπετσαρία και ταιριάξετε τη με μια άλλη ταπετσαρία που θα τοποθετήσετε στο εσωτερικό των ντουλαπιών σας.

TAGS