Αυτά τα 5 τεμάχια των ΙΚΕΑ για το μπάνιο σου θα σε κάνουν να θες να το κάνεις ανακαίνιση τώρα

Θα σε πείσουν να την κάνεις άμεσα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτά τα 5 τεμάχια των ΙΚΕΑ για το μπάνιο σου θα σε κάνουν να θες να το κάνεις ανακαίνιση τώρα

Αυτά τα 5 τεμάχια των ΙΚΕΑ για το μπάνιο σου θα σε κάνουν να θες να το κάνεις ανακαίνιση τώρα. Μπορεί η τιμή τους να είναι κάπως "τσιμπημένη" ωστόσο είναι αρκετά σημαντικά έπιπλα και θα σου λύσουν τα χέρια αν τα αγοράσεις.

Βαρεθήκατε τα έπιπλα που έχετε και θέλετε να πάρετε κάποιο καινούργιο; Στα ΙΚΕΑ θα βρείτε ότι χρειάζεστε σε αρκετά οικονομικές τιμές και θα κάνετε εύκολα ανανέωση.

Εμείς κοιτούσαμε διάφορα πράγματα για το μπάνιο μας και το μάτι μας έπεσε σε 5 τεμάχια τα οποία είναι πολύ χρήσιμα και αν σκέφτεσαι και εσύ να αλλάξεις τον χώρο σου σύντομα τότε πρέπει να τους ρίξεις μια ματιά μήπως τα αγοράσεις.

Ωστόσο, σου βρήκαμε κι ένα αντικείμενο για το μπάνιο σου που με μόλις 9,99 ευρώ θα σε απαλλάξει από το μεγαλύτερο πρόβλημα της ζωής σου

HEMNES/RATTVIKEN

έπιπλα μπάνιου, σετ 5 τεμαχίων

 ΙΚΕΑ μπάνιο ανανέωση

€ 702,00

Θα το βρεις εδώ

Πως να ανανεώσετε το μπάνιο σας

  • Βάλτε λίγο glam στη ζωή σας. Κι όμως ό,τι είναι glamourous δεν είναι απαραίτητα και σούπερ ακριβό. Για να κάνετε το μικρό μπάνιο σας να μοιάζει με παλάτι, αρκεί να σκεφτείτε έξυπνα. Βάλτε, λοιπόν, σε αυτό έναν καθρέφτη υπερπαραγωγή και συνδυάστε τον με μεταλλικές πινελιές στα ντουλάπια και τα αξεσουάρ σας.
  • Αλλάξτε χρώματα ... όχι από το κακό σας αλλά προς χάριν της ανανέωσης που θέλετε να έρθει στο μπάνιο σας. Τι εννοούμε; Μπορεί τα ντουλάπια του μπάνιου σας να σας ικανοποιούν λόγω κατασκευής, χώρου και άνεσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα αλλάξετε! Αρκεί ένα χέρι μπογιά για να τους δώσετε άλλη όψη, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.
  • Κάντε χώρο Καμιά φορά η μόνη ανανέωση που χρειάζεται ένας χώρος είναι η καλύτερη οργάνωση. Για να αυξήσετε τους αποθηκευτικούς χώρους του μπάνιου σας, επομένως, πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα. Εάν, λοιπόν, δεν έχετε χώρο και το μπάνιο σας είναι μικρό τοποθετήστε στα συρτάρια και στα ντουλάπια όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ μπάνιου.
TAGS