Έχεις ποντίκια στο σπίτι - Με μαγειρική σόδα θα τα εξαφανίσεις μια και καλή

Η λύση είναι μια αν δεν πιάνουν οι παγίδες και πολύ εύκολη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχεις ποντίκια στο σπίτι - Με μαγειρική σόδα θα τα εξαφανίσεις μια και καλή

Ότι και να κάνεις δεν μπορείς να απαλλαγείς από τα ποντίκια που έχεις στο σπίτι σου; Με αυτό το κολπάκι, πρόκειται να σωθείς. Συγκεκριμένα, μπορείς να τα εξαφανίσεις μια και καλή με έναν πολύ οικονομικό τρόπο. Να χρησιμοποιήσεις μαγειρική σόδα. Ένα προϊόν που έχουμε όλοι στο σπίτι μας.

Η μαγειρική σόδα δεν χρησιμοποιείται μόνο στην μαγειρική, αλλά και σε μυστικά ομορφιάς, όπως και στο καθάρισμα του σπιτιού. Και περισσότερα από αυτά δεν τα γνωρίζαμε καθόλου. Είναι ένα πολύ οικονομικό προϊόν που έχει αμέτρητες χρήσεις.

Και μια από αυτές είναι στο να σε σώσει από το πρόβλημα με τα ποντίκια που έχεις στο σπίτι. Οι σόδα διώχνει και πολλά έντομα, όπως τα κουνούπια, αλλά και οι κατσαρίδες και τα ποντίκια, όπως θα δείτε παρακάτω.

Ποντίκια στο σπίτι μαγειρική σόδα

Ωστόσο, αν σας αφορούν μόνο τα ποντίκια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μαγειρική σόδα στα μέρη όπου νομίζετε πως θα πάνε τα ποντίκια και δεν πρόκειται να τα ξαναδέιτε. Μετά από λίγες ημέρες περάστε την με την ηλεκτρική σκούπα.

Προσοχή! Αν έχετε κατοικίδια κρατείστε τα μακριά!

Ωστόσο, έρχεται το αγαπημένο σε όλους καλοκαίρι και μαζί με αυτό έρχονται και τα κουνούπια. Για να μην σε φάνε, όμως, σου έχουμε 4 σούπερ κόλπα και το ένα είναι με μαγειρική σόδα που έχει σίγουρα στην κουζίνα του σπιτιού σου.

Πως ωστόσο θα εξαφανίσεις αναλυτικότερα τις κατσαρίδες με μαγειρική σόδα

Ανακατεύοντας μαγειρική σόδα με ζάχαρη άχνη. Στη συνέχεια, βάλτε το μείγμα σε φύλλα μαρουλιού και τοποθετήστε τα σε όλα τα πιθανά σημεία επιδρομών. Αν και αυτές οι δύο ουσίες είναι θανατηφόρες για τις κατσαρίδες, η μικρή Τερέζα και οι φίλες της δύσκολα αντιστέκονται σε αυτή τη μοιραία λιχουδιά.

Εξαφάνισε με μαγειρική σόδα και τα μυρμήγκια στο σπίτι σου

Εάν έχεις πρόβλημα από εισβολή μυρμηγκιών στο σπίτι σου πασπάλισε ίση ποσότητα ζάχαρης και μαγειρικής σόδας στα σημεία που τα έχεις εντοπίσει. Αυτή η παγίδα θα εξοντώσει μια και καλή τους απρόσκλητους επισκέπτες της κουζίνας σου.