Έκτακτη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ - Αν λάβετε αυτό το μήνυμα μην απαντήσετε

Μεγάλη προσοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ - Αν λάβετε αυτό το μήνυμα μην απαντήσετε

Μια έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρία των ΙΚΕΑ μέσα από το διαδικτυακό της κατάστημα. Συγκεκριμένα, ενημέρωσε τους πελάτες της για κάποια παραπλανητικά μηνύματα που στέλνονται με το όνομα τους. Αν το λάβετε δεν πρέπει να απαντήσετε.

Όπως έγραψε το ΙΚΕΑ στο κείμενο που ανάρτησε, γίνεται αποστολή κάποιων μηνυμάτων με το όνομα της εταιρίας που προτρέπει τους παραλήπτες να ανοίξουν έναν σύνδεσμο για να κερδίσουν ένα κουπόνι, Ωστόσο, είναι παραπλάνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ για τα παραπλανητικά μηνύματα

Η ΙΚΕΑ ενημερώνει τους καταναλωτές της για την αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων με αποστολέα το όνομα της εταιρείας. Το μήνυμα προτρέπει τους καταναλωτές να ανοίξουν τον σύνδεσμο που περιέχει για να λάβουν κουπόνι αξίας 500 ευρώ. Ανοίγοντας τον σύνδεσμο, οδηγούνται σε σελίδα που φέρει το λογότυπο ΙΚΕΑ, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν σε έρευνα προκειμένου να κερδίσουν το κουπόνι.

Με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν, η ΙΚΕΑ ενημερώνει τους πελάτες της ότι δεν έχει καμία σχέση με ενέργειες ή διαγωνισμούς που διεξάγονται εκτός της επίσημης ιστοσελίδας της (www.ikea.gr) και των επίσημων λογαριασμών της στα social media. Επιπλέον, για τη σωστή ενημέρωση των καταναλωτών, οι επίσημοι διαγωνισμοί της ΙΚΕΑ επικοινωνούνται πάντα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και των λογαριασμών της στα social media.

ΙΚΕΑ παραπλανητικά μηνύματα ανακοίνωση

Ωστόσο, για εσάς που θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, στα ΙΚΕΑ θα βρείτε έναν απίθανο καναπέ. Η τιμή του έχει πέσει στα πατώματα.

Η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ για τα κλειστά καταστήματα τους

Όλο και περισσότερα καταστήματα αναστέλλουν την λειτουργία τους εν όψη κορωνοϊού κι ένα από αυτά δεν μπορούσε να μην είναι και το ΙΚΕΑ.

Σύμφωνα με όσα ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του site τα καταστήματα ΙΚΕΑ σε όλη την χώρα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεοτέρας.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΙΚΕΑ

Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για διάστημα 2 εβδομάδων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Καταστήματα μας και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών θα παραμείνουν κλειστά.

Μην ανησυχείτε αν είχατε σκοπό να επιτρέψετε κάποιο προϊόν! Η επιστροφή θα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 40 ημέρες από την ημερομηνία επαναλειτουργίας των καταστημάτων μας. Σας παροτρύνουμε να εκμεταλλευτείτε από την ασφάλεια της κατοικίας σας τις πολλαπλές δυνατότητες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, που θα λειτουργεί κανονικά, με παράδοση στον χώρο σας. #menoumespiti

Τα ΙΚΕΑ είχαν κλείσει πρώτα σε Λεμεσό και Λευκωσία

Σε ανακοίνωση σημειώνεται, ότι μετά την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για διάστημα 4 εβδομάδων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κατάστημα ΙΚΕΑ Λευκωσία και το Κέντρο Σχεδιασμού και Παραγγελίας ΙΚΕΑ Λεμεσός, θα παραμείνουν κλειστά από τις 16 Μαρτίου.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες προέβη σε έκτακτο ανακοινωθέν και ο ΑΒ Βασιλόπουλος! Δείτε το εδώ

TAGS