Σετ σκευών μαγειρικής στα ΙΚΕΑ μόνο με 50 ευρώ

Ανανέωσε τα κουζινικά του σπιτιού σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σετ σκευών μαγειρικής στα ΙΚΕΑ μόνο με 50 ευρώ

Στα ΙΚΕΑ θα βρεις μια μοναδική προσφορά που αφορά την κουζίνα σου. Συγκεκριμένα, στο διαδικτυακό τους κατάστημα θα βρεις σε σκευών μαγειρικής δίνοντας μόνο 50 €. Αυτή την τιμή δεν πρέπει να την χάσεις. Μάλιστα, τα σκεύη έχουν πολύ καλή ποιότητα.

Το σετ που θα βρεις, περιλαμβάνει κατσαρόλα με καπάκι 5 l, κατσαρόλα με καπάκι 3 l, κατσαρόλα με καπάκι 2 l και τηγάνι διαμέτρου 28 cm. Θα βρεις ένα ολοκληρωμένο σετ για να το κάνεις αν δεν το θέλεις η ίδια και για δώρο.

Το κάθε σκεύος έχει βάση με μια στρώση αλουμινίου, μεταξύ δύο στρώσεων ανοξείδωτου χάλυβα. Προσφέρει ομοιόμορφη και αποδοτική ενεργειακά θερμότητα, που μειώνει τον κίνδυνο να καεί το φαγητό ή να κολλήσει στο σκεύος. Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες εστιών, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής.

Το τηγάνι με αντικολλητική επένδυση, που είναι πολύ ανθεκτική και κάνει το τηγάνι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Το άνοιγμα εξαερισμού του ατμού μειώνει την πίεση, ώστε το φαγητό να μην ξεχειλίσει από το βράσιμο.

Επίσης είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, που κάνει το σκεύος ανθεκτικό και εύκολο να καθαριστεί. Χρησιμοποιώντας το καπάκι, το περιεχόμενο της κατσαρόλας φτάνει πιο γρήγορα σε σημείο βρασμού, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο, ενέργεια και χρήματα, μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο φούρνο, καθώς είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.

Σετ σκευών μαγειρικής, 7 τεμ - 49,99

ΙΚΕΑ σετ σκευών μαγειρικής κουζίνα

Υλικό

  • Καπάκι/ Βασικά μέρη/ Λαβή/ Πάτος/ Λαβή:
  • Ανοξείδωτο ατσάλι Δίσκος πάτου:
  • Αλουμίνιο Βασικά μέρη:
  • Ανοξείδωτο ατσάλι, Επένδυση με Teflon(R) Platinum Plus Πάτος:
  • Ανοξείδωτο ατσάλι, Αλουμίνιο

Ωστόσο, θέλεις καινούργιο τραπέζι κουζίνας; Στα ΙΚΕΑ θα δώσεις κάτω από 100 ευρώ.Θα βρείτε ένα μοναδικό τραπέζι κουζίνας του οποίου η τιμή του είναι πραγματικά σοκ. Θα ταιριάξει άψογα στο χώρο σας και θα δείξει ανανεωμένος και μοντέρνος. Δείτε εδώ το τραπέζι και αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά του.

TAGS