To πιο χρήσιμο αντικείμενο για το μπάνιο σας στα ΙΚΕΑ με μόνο 6 ευρώ

Θα το θέλετε τώρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
To πιο χρήσιμο αντικείμενο για το μπάνιο σας στα ΙΚΕΑ με μόνο 6 ευρώ

To πιο χρήσιμο αντικείμενο για το μπάνιο σας θα το βρείτε στα ΙΚΕΑ με μόνο 6 ευρώ. Είναι το αντικείμενο που έχει καθημερινή χρήση και παθαίνει την πιο πολύ φθορά. Οπότε χρειάζεται τακτικά ανανέωση.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το τηλέφωνο του ντουζ. Είναι το αντικείμενο που έχει καθημερινή χρήση και παθαίνει την πιο πολύ φθορά. Κάθε μέρα κάνουμε ντουζ είτε μπάνιο με αποτέλεσμα να το χρειαζόμαστε τακτικά.

Αφού λοιπόν έχει καθημερινή φθορά και χρήση, χρειάζεται και συχνή αλλαγή. Εμείς βρήκαμε στα ΙΚΕΑ, αυτή την αρκετά οικονομική πρόταση αφού κοστίζει περίπου 6€ .

Μιας και θα πας στο IKEA, ρίξε μια ματιά σε όλα τα φωτιστικά που βρίσκονται σε προσφορά. Σου βρήκαμε μερικά εδώ!

VALLAMOSSE

τηλέφωνο ντους 1 ρύθμισης

€ 5,99

μπάνιο ντουζ ΙΚΕΑ

Θα το βρείτε εδώ

Πώς να καθαρίσετε το μπάνιο σας

  • Ξεκινήστε από πάνω προς τα κάτω. Για να καθαρίσετε το τηλέφωνο γεμίστε με λευκό ξίδι μια πλαστική σακούλα, βάλτε το τηλέφωνο μέσα στην σακούλα και στερεώστε με ένα λαστιχάκι. αφήστε για ένα ολόκληρο βράδυ έτσι ώστε να δράσει το ξίδι. Αφαιρέστε τη σακούλα το πρωί και ξεβγάλτε με νερό.
  • Για να καθαρίσετε τις κουρτίνες της μπανιέρας βάλτε τις κανονικά στο πλυντήριο ρούχων μαζί με μερικές παλιές πετσέτες.
  • Για τις πόρτες της ντουζιέρας φτιάξτε μια πάστα από λευκό ξίδι και μαγειρική σόδα. Απλώστε το μείγμα στην πόρτα (θα σταθεί γιατί θα είναι παχύ). Αφήστε το να κάτσει για μια ώρα και έπειτα περάστε την πόρτα με ένα πανάκι μικροϊνών. Ξεπλύντε με νερό και στεγνώστε με ένα καθαρό και στεγνό πανάκι μικροϊνών.
  • Το καθάρισμα της μπανιέρας είναι πιο εύκολο. Ένα εβδομαδιαίο πλύσιμο με ζεστό νερό και λίγο απορρυπαντικό θα την κάνει να λάμπει.
  • Για το καθάρισμα των αρμών θα χρειαστείτε μια παλιά οδοντόβουρτσα. Βουτήξτε την οδοντόβουρτσα κατευθείαν στη χλωρίνη και τρίψτε. Ξεπλύντε καλά με νερό. Επίσης φροντίζετε να αερίζεται το μπάνιο σας όσο καθαρίζετε με χλωρίνη τους αρμούς.
TAGS