Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Με λιγότερο από 5 ευρώ θα πάρεις από τα ΙΚΕΑ αυτά τα δυο χρήσιμα αντικείμενα για το σπίτι

Τα χρειάζεστε όλοι σίγουρα

Με λιγότερο από 5 ευρώ θα πάρεις από τα ΙΚΕΑ αυτά τα δυο χρήσιμα αντικείμενα για το σπίτι
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 24.06.2020 13:01
Από Youweekly Team

Τα καταστήματα ΙΚΕΑ φημίζονται για τις σούπερ χαμηλές τιμές τους στα πιο χρηστικά και ποιοτικά αντικείμενα! Μάλιστα, αυτή την περίοδο έχουν βάλει αρκετά με λιγότερο από 5 ευρώ κι εμείς σας ξεχωρίσαμε δυο!

Έχετε άνω κάτω τα παπούτσια σας στο σπίτι και δεν ξέρετε που να τα βάλετε; Το ΙΚΕΑ σας έχει την λύση με την σούπερ παπουτσοθήκη που θα δείτε παρακάτω και κοστίζει 3,99 € ενώ με 4,99€ θα λύσετε το αποθηκευτικό πρόβλημα στην κουζίνα σας αφού το ένθετο ράφι είναι το ιδανικό που χρειάζεστε.

Αυτά είναι τα δυο αντικείμενα των ΙΚΕΑ που κοστίζουν λιγότερο από 5 ευρώ

ΙΚΕΑ παπουτσοθήκη

ΙΚΕΑ οικονομικά προϊόντα

Ωστόσο, επειδή πλέον ο ήλιος καίει, αν δεν έχετε τέντα στο μπαλκόνι τα ΙΚΕΑ σας προτείνουν μια τέλεια και οικονομική ομπρέλα!

To πιο χρήσιμο αντικείμενο για το μπάνιο σας στα ΙΚΕΑ με μόνο 6 ευρώ

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το τηλέφωνο του ντουζ. Είναι το αντικείμενο που έχει καθημερινή χρήση και παθαίνει την πιο πολύ φθορά. Κάθε μέρα κάνουμε ντουζ είτε μπάνιο με αποτέλεσμα να το χρειαζόμαστε τακτικά.

Αφού λοιπόν έχει καθημερινή φθορά και χρήση, χρειάζεται και συχνή αλλαγή. Εμείς βρήκαμε στα ΙΚΕΑ, αυτή την αρκετά οικονομική πρόταση αφού κοστίζει περίπου 6€ .

Μιας και θα πας στο IKEA, ρίξε μια ματιά σε όλα τα φωτιστικά που βρίσκονται σε προσφορά. Σου βρήκαμε μερικά εδώ!

VALLAMOSSE

τηλέφωνο ντους 1 ρύθμισης

€ 5,99

μπάνιο ντουζ ΙΚΕΑ

Θα το βρείτε εδώ

ώς να καθαρίσετε το μπάνιο σας

  • Ξεκινήστε από πάνω προς τα κάτω. Για να καθαρίσετε το τηλέφωνο γεμίστε με λευκό ξίδι μια πλαστική σακούλα, βάλτε το τηλέφωνο μέσα στην σακούλα και στερεώστε με ένα λαστιχάκι. αφήστε για ένα ολόκληρο βράδυ έτσι ώστε να δράσει το ξίδι. Αφαιρέστε τη σακούλα το πρωί και ξεβγάλτε με νερό.
  • Για να καθαρίσετε τις κουρτίνες της μπανιέρας βάλτε τις κανονικά στο πλυντήριο ρούχων μαζί με μερικές παλιές πετσέτες.
  • Για τις πόρτες της ντουζιέρας φτιάξτε μια πάστα από λευκό ξίδι και μαγειρική σόδα. Απλώστε το μείγμα στην πόρτα (θα σταθεί γιατί θα είναι παχύ). Αφήστε το να κάτσει για μια ώρα και έπειτα περάστε την πόρτα με ένα πανάκι μικροϊνών. Ξεπλύντε με νερό και στεγνώστε με ένα καθαρό και στεγνό πανάκι μικροϊνών.
  • Το καθάρισμα της μπανιέρας είναι πιο εύκολο. Ένα εβδομαδιαίο πλύσιμο με ζεστό νερό και λίγο απορρυπαντικό θα την κάνει να λάμπει.
  • Για το καθάρισμα των αρμών θα χρειαστείτε μια παλιά οδοντόβουρτσα. Βουτήξτε την οδοντόβουρτσα κατευθείαν στη χλωρίνη και τρίψτε. Ξεπλύντε καλά με νερό. Επίσης φροντίζετε να αερίζεται το μπάνιο σας όσο καθαρίζετε με χλωρίνη τους αρμούς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε σούπερ τιμή αυτό το τραπέζι κουζίνας στα ΙΚΕΑ

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ είναι απαραίτητο για το μπαλκόνι σας - Κοστίζει κάτω από 99 ευρώ

TAGS
Share