Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα ανανεώσει το μπάνιο σου

Κάνει μόνο 12,99€

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα ανανεώσει το μπάνιο σου

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα κάνει το μπάνιο σου αγνώριστο με μόνο 12,99 ευρώ. Θα αλλάξει τελείως ο χώρος σας και θα δείχνει πιο παιχνιδιάρικος και όμορφος, με μια τόσο μικρή λεπτομέρεια μόνο.

Οι κουρτίνες μέσα σε ένα μπάνιο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, καθώς αλλάζουν πραγματικά την διακόσμηση του χώρου σου και δίνουν άλλον αέρα.

Εμείς μιας και τα καταστήματα είναι κλειστά, κάναμε μια "βόλτα" στο eshop των ΙΚΕΑ και βρήκαμε μια κουρτίνα που είναι ιδανική για το μπάνιο μας αλλά και πάρα πολύ οικονομική αφού κοστίζει μόνο 9 €

KRATTEN

κουρτίνα μπάνιου

€ 12,99

 ΙΚΕΑ κουρτίνα μπάνιο

κουρτίνα μπάνιου

Είναι πράσινη και έχει όμορφα και καλοκαιρινά σχέδια πάνω της, που θα το κάνουν να μοιάζει πιο ανανεωμένο στο λεπτό.

Θα την βρεις εδώ

Μιας και βρήκαμε κουρτίνα από τα ΙΚΕΑ δείτε και πώς να καθαρίσετε σωστά το μπάνιο σας

Τα άλατα και η υγρασία κάνουν τη κουρτίνα του μπάνιου να φαίνεται γαριασμένη και παλιά, ιδίως στο τελείωμά της. Βάλτε την στο πλυντήριο ρούχων στους 40 βαθμούς με μαγειρική σόδα στη θήκη του απορρυπαντικού και λευκό ξύδι στη θήκη του μαλακτικού.

Μην παραλείπετε να τινάζετε καλά το πατάκι του μπάνιου. Καλό είναι μάλιστα σε τακτά διαστήματα να το πλένετε κι αυτό στο πλυντήριο. Προτιμήστε ένα χαλάκι χωρίς πλαστική επίστρωση από κάτω, καθώς αυτά με το συχνό πλύσιμο φθείρονται γρήγορα.

Αν έχετε καιρό να ασχοληθείτε με τις αποχετεύσεις και έχουν βουλώσει, αναλάβετε άμεσα δράση. Δείτε σπιτικές συνταγές και ξεβουλώστε τις σωληνώσεις με τρεις φυσικούς τρόπους.

Μην ξεχνάτε να βγάζετε τα σκουπίδια από τον κάδο καθημερινά και να αλλάζετε σακούλα.

TAGS