"Φεύγει" σαν τρελό στα IKEA αυτό το φυτό - Καθαρίζει την αύρα του σπιτιού σου από τα "κακά πνεύματα"

Τρέξε να το βρεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Νομίζεις πως η αύρα του σπιτιού σου έχει αρχίσει να κατακλύζεται από... κακά πνεύματα και αρνητικότητα; Αυτό το φυτό από τα καταστήματα ΙΚΕΑ που "φεύγει" σαν τρελό αυτή την περίοδο, ονομάζεται Αρέκα και κάνει θαύματα!

Η Αρέκα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό φυτό που είναι κατάλληλο για το γραφείο, το σπίτι, το εξοχικό ή όποιον άλλο χώρο επιθυμείτε εσείς.

Αυτό είναι το φυτό των ΙΚΕΑ που καθαρίζει την αύρα του σπιτιού σου

DYPSIS

  • φυτό σε γλάστρα, Αρέκα
  • 468.040.05
  • € 34,99

Φυτά στα ΙΚΕΑ

Ωστόσο, αν έχει σκύλο στο σπίτι δώσε μεγάλη προσοχή γιατί εδώ θα δεις τα φυτά που μπορεί και να τον σκοτώσουν. Μην τα αγοράσεις ποτέ...

Γιατί να βάλεις στο σπίτι σου το φυτό ΑΡΕΚΑ από τα ΙΚΕΑ - Πράγματα που δεν ήξερες γι αυτό

Κομψός φοίνικας που μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 2 μέτρα. Έχει μακρυά πράσινα κλαδιά σε παλαμοειδές σχήμα και μοιάζει αρκετά με την Κέντια. Μετά από μερικά χρόνια ανθίζει και σχηματίζει στελέχη με καρπούς. Επίσης, με το πέρασμα των χρόνων χάνει το εντελώς πράσινο χρώμα του και παίρνει ένα χρισοκίτρινο χρώμα. Η γλάστρα που θα την τοποθετήσουμε πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερη, περίπου η διπλάσια απο το μέγεθος της μπάλας ρίζας του φυτού μας. Τέλος, η αρέκα ανήκει στα φυτά που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας.

Χρήσιμη συμβουλή: Κλαδεύουμε τα παλιά κίτρινα φύλλα που φύονται απο τη βάση του φυτού. Το κόψιμο των φύλλων απο την κορυφή ενός στελέχους θα αποτρέψει οποιαδήποτε περεταίρω ανάπτυξη σε αυτό το στέλεχος. Τις καφέ άκρες μπορούμε να τις αφαιρούμε με ένα ψαλίδι.