Στα ΙΚΕΑ τρομερή τσάντα για τα ταξίδια σου σε τιμή έκπληξη - Δεν χρειάζεσαι τις βαλίτσες πια

Έχει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα ΙΚΕΑ τρομερή τσάντα για τα ταξίδια σου σε τιμή έκπληξη - Δεν χρειάζεσαι τις βαλίτσες πια

Ετοιμάζεσαι να φύγεις για διακοπές αλλά χάλασε η βαλίτσα σου; Τα καταστήματα ΙΚΕΑ σου έχουν την λύση και θα την βρεις σε τιμή έκπληξη! Με αυτή την τρομερή τσάντα ταξιδιού θα λύσεις το πρόβλημά σου.

Είναι σικ, είναι και για άντρες και για γυναίκες και έχει τον αποθηκευτικό χώρο που έχει μια κανονική βαλίτσα σε μέγεθος.

DROMSACK

  • τσάντα
  • 104.414.42
  • € 49,99

ΙΚΕΑ τσάντα ταξιδιού

Επίσης, μπορείς να πάρεις από τα ΙΚΕΑ κι αυτή την συγκλονιστική καρέκλα παραλίας για να βολευτείς μια χαρά στην θάλασσα!

3 πράγματα που δεν πρέπει να λείψουν από την τσάντα ταξιδιού των ΙΚΕΑ

  • Επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι νερού: Μπορεί να είναι βαρύ, αξίζει όμως το βάρος του σε χρυσάφι! Είναι πολύ απλό. Παίρνεις ένα τέτοιο μπουκαλάκι ή ακόμα και ένα θερμός μέσα στη χειραποσκευή σου και το γεμίζεις με νερό ΑΦΟΥ περάσεις τον έλεγχο ασφαλείας. Έτσι είσαι καλυμμένος, χωρίς να εξαρτάσαι από το πότε θα αποφασίσουν οι πολυάσχολες αεροσυνοδοί να ασχοληθούν με τη δική σου δίψα – για να μην αναφέρω τις low cost αεροπορικές εταιρείες που δεν προσφέρουν ούτε νερό δωρεάν!
  • Σακούλες για τα άπλυτα: Έχεις λοιπόν μία βαλίτσα και μία χειραποσκευή. Μέσα τους στριμωγμένο όλο το “νοικοκυριό” που αποφάσισες να πακετάρεις για την απόδρασή σου. Ανάμεσά τους ρούχα, ένα-δυο λίγο πιο καλά ρούχα, ένα κασκόλ και το αρκουδάκι που σου φέρνει τύχη (no comment).
  • Είδη πρώτων βοηθειών: Ακόμη και αν δεν έχεις κάποια ιδιαίτερη ροπή στα μικροατυχήματα, το ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό να σου συμβούν. Φουσκάλες, χτυπήματα, γρατζουνιές, πόνοι και λοιπά ευχάριστα πράγματα, ποιος θέλει να ξεκινήσει το ταξίδι του με τέτοιες σκοτεινές σκέψεις; Κι όμως, χρειάζεται και νομίζω δεν απαιτείται ειδική τεκμηρίωση για να το κατανοήσεις. Μία και μόνο δυσάρεστη εμπειρία, όπως τότε που σε χτύπησε το παπούτσι στο Κολοσσαίοκαι ξόδεψες 15 ολόκληρα ευρώ για να αγοράσεις γάζες στο τουριστικό μαγαζί της γωνίας.. θα σε πείσει.
TAGS