Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μοναδικές προσφορές στα Lidl για όλους τους καταναλωτές - Ανακοίνωση για εκπτώσεις -33%

Τρέξε να τις προλάβεις!

Μοναδικές προσφορές στα Lidl για όλους τους καταναλωτές - Ανακοίνωση για εκπτώσεις -33%
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 10.08.2020 12:13
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε και τα Lidl έχουν βάλει μοναδικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα για το σπίτι που θα θέλαμε όλοι οι καταναλωτές. Έβγαλαν την ανακοίνωση που θέλει να έχουν εκπτώσεις έως και -33%.

Πρόκειται για προϊόντα που ειδικά θα ήθελε στο σπίτι της κάθε νοικοκυρά, καθώς βοηθούν στο καθάρισμα, αλλά και σε καθημερινές ανάγκες που έχει κάθε νοικοκυριό.

Για παράδειγμα στα Lidl θα βρεις ηλεκτρική σκούπα ρομπότ μόνο με 159 € που θα καθαρίζει το σπίτι σου, χωρίς να χρειαστείς να κουραστείς και να σε πιάσει η μέση σου.

Επίσης, θα βρεις έναν απίστευτο καθρέφτη στην μοναδική τιμή των 10,49 €. Κρέμασε τον στον τοίχο του δωματίου σου ή του σαλονιού σου και θα τον αλλάξει όλο. Αν ωστόσο είσαι καταναλωτής των Lidl πρέπει να γνωρίζεις και όλες τις ιστορίες που υπάρχουν για την αλυσίδα.

Αυτή είναι η ανακοίνωση των Lidl για τις εκπτώσεις έως και -33% που είναι για όλους τους καταναλωτές

Lidl εκπτώσεις ανακοίνωση

Αν είσαι καταναλωτής των Lidl αυτό πρέπει να το γνωρίζεις! Βγήκε επίσημη ανακοίνωση

Στον δρόμο των διακρίσεων και των επιτυχιών συνέχισε η Lidl Ελλάς κατά τη 18η Τελετή Απονομής των Retail Business Awards 2020, τον μεγαλύτερο και μακροβιότερο θεσμό της αγοράς που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Με δύο καμπάνιες, που ξεχώρισαν για τη δημιουργική προσέγγιση και τον ισχυρό τους αντίκτυπο στην αγορά, διακρίθηκε η Lidl Ελλάς, αποδεικνύοντας πως αποτελεί μια σταθερά υγιή δύναμη του εγχώριου λιανεμπορίου.

Στο πλαίσιο τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου η εταιρία απέσπασε:

- Βραβείο Silver στην κατηγορία Social Media Retail Strategy για την καμπάνια «Φυλλάδιο Προσφοράς #apotalidl». H Lidl Ελλάς ηγήθηκε της προσπάθειας για ένα καλύτερο αύριο και υποστήριξε έμπρακτα την ιδέα μιας κοινωνίας που το καλό μοιράζεται σε όλους καλώντας τον κόσμο μέσω της ιστοσελίδας fylladioprosforasapotalidl.gr να μοιραστεί «ηλεκτρονικά» το μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης του «Φυλλαδίου Προσφοράς #apotalidl». Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 40.083 shares με αποτέλεσμα να προσφερθεί ισάριθμο ποσό σε αξία προϊόντων στους οργανισμούς Ανοιχτή Αγκαλιά, Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσφοράς, Μπορούμε και Χαμόγελο του Παιδιού.

- Βραβείο Silver στην κατηγορία Retail Campaign για την επετειακή καμπάνια 360ο «20 χρόνια Lidl Ελλάς». Η Lidl Ελλάς με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα, γιόρτασε με μια integrated marketing campaign την επέτειό της με το καταναλωτικό κοινό αποδεικνύοντας μέσω τηλεοπτικών και digital spots, διαγωνισμών, ενεργειών και επετειακών προϊόντων, ότι κάνει την κάθε μέρα να αξίζει. Η καμπάνια ενίσχυσε συνολικά τα brand values της εταιρίας, δίνοντας μια δυνατή υπόσχεση για την πορεία της στο μέλλον.

H Lidl Ελλάς βραβεύεται για μία ακόμη φορά στα Retail Business Awards, συγκαταλεγόμενη ανάμεσα στις επιχειρήσεις που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης στη χώρα, οδηγώντας τον κλάδο όλο και πιο μπροστά και αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το λιανεμπόριο παραμένει ισχυρός πυλώνας ανάπτυξης. Δες εδώ, επίσης, τα τρόφιμα που βραβεύτηκαν στα Lidl!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανακοίνωση προσφορών στα Lidl - Αφορά όλους τους καταναλωτές

Λήγουν σε λίγες ημέρες οι προσφορές των Lidl - Τις χρειάζονται όλοι οι καταναλωτές

TAGS
Share