Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Υπερπροσφορά στα IKEA - 50 ευρώ κάτω το πιο χρήσιμο αντικείμενο για το σπίτι

Τρέξε να το προλάβεις και θα σου λύσει τα χέρια!

Υπερπροσφορά στα IKEA - 50 ευρώ κάτω το πιο χρήσιμο αντικείμενο για το σπίτι
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 12.08.2020 12:32
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία κανονική υπερπροσφορά έχουν τα IKEA για εσένα και δεν πρέπει με τίποτα να τη χάσεις. Αυτή τη στιγμή, μπορείς να κάνεις δικό σου το πιο χρήσιμο αντικείμενο για το σπίτι σου, το οποίο θα σου γλιτώσει μπόλικο χώρο, δίνονταν 50 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή του.

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από αυτή για να κάνεις μία δυναμική ανανέωση στο σπίτι σου και να δοκιμάσεις νέα πράγματα που θα σου αλλάξουν σημαντικά τον χώρο και θα σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο όμορφα μέσα σε αυτόν.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως η ψυχολογία μας εξαρτάται σε ένα σημαντικό βαθμό από την αρμονία που υπάρχει μέσα στον χώρο που εργαζόμαστε και στον χώρο που ζούμε, οπότε θα ήταν μία καλή ιδέα, να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και στην οικογένειά σου και να ενδώσεις στους πειρασμούς του ΙΚΕΑ!

Αυτό είναι το χρήσιμο αντικείμενο που θα βρεις σε υπερπροσφορά 50 ευρώ κάτω στα IKEA

Το συγκεκριμένο έπιπλο που εντοπίσαμε στο online κατάστημα του ΙΚΕΑ, είναι ένα είδος ανοιχτής ντουλάπας, σε χρώμα μαύρο, το οποίο μπορεί να ταιριάξει πολύ ωραία μέσα στο δωμάτιό σου, αν χρειάζεσαι έναν έξτρα αποθηκευτικό χώρο για τα ρούχα σου, ή ακόμα και στο χολ του σπιτιού σου προκειμένου να κρεμάς τα πανωφόρια σου και τις τσάντες.

Να σημειώσουμε πως σε προσφορά βρίσκεται και ο πιο στιλάτος καναπές. Δες τον εδώ και θα πάθεις πλάκα!

IKEA εκπτώσεις στα έπιπλα

Εμείς μόλις το είδαμε στη βόλτα που κάναμε στα IKEA, τρέξαμε να το αγοράσουμε μιας και είναι ένα κομμάτι πολύ ιδιαίτερο και σε πολύ καλή τιμή! Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο και να μην χάσεις καθόλου χρόνο καθώς σε λίγο θα εξαντληθεί!

Όπως σου είπαμε, το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του καθώς βρίσκεται σε έκπτωση. Η αρχική τιμή του ήταν 199€ ωστόσο τώρα μπορείς να το αγοράσεις δίνονταν 149€! Θα το κάνεις δικό σου εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σούπερ προσφορά στα IKEA - 24 ευρώ κάτω το έπιπλο που θα αλλάξει το χώρο σου

Η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ που αφορά όλους του καταναλωτές

TAGS
Share