Ανακοίνωση εκπτώσεων στα ΙΚΕΑ - Αφορά όλους τους καταναλωτές

Δείτε αναλυτικά που μπορείτε να τις βρείτε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοίνωση εκπτώσεων στα ΙΚΕΑ - Αφορά όλους τους καταναλωτές

Στα ΙΚΕΑ θα βρεις απίστευτες εκπτώσεις που αφορούν όλους τους καταναλωτές και το ανακοίνωσαν μέσα από το e-shop τους. Συγκεκριμένα θα βρεις -20% σε επιλεγμένες βιβλιοθήκες και ραφιέρες.

Ισχύει μέχρι 22/8 για τα καταστήματα ΙΚΕΑ και μέχρι 23/8 για το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο και το IKEA e-shop.

Όροι και προϋποθέσεις για τις εκπτώσεις των ΙΚΕΑ που αφορούν όλους του καταναλωτές

  • Ισχύει από 10/8 μέχρι 23/8/2020 σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ, τα κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ και το IKEA e-shop και για όσο υπάρχουν αποθέματα. (Στις 16/8 και 23/8 η προσφορά ισχύει μόνο για το IKEA e-shop και το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο)
  • Ισχύει σε επιλεγμένες βιβλιοθήκες και ραφιέρες.
  • Για προϊόντα από τις παραπάνω κατηγορίες τα οποία συμμετέχουν ταυτόχρονα και στις εκπτώσεις του εκάστοτε καταστήματος ο πελάτης θα λαμβάνει την μεγαλύτερη έκπτωση.
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Εξαιρούνται τα προϊόντα με την «πιο χαμηλή τιμή».
  • Η επιστροφή προϊόντος είναι δυνατή μόνο με πιστωτικό σημείωμα
  • Για αγορές από το IKEA e-shop μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων εντός 40 ημερών.
  • Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

Να σημειώσουμε πως σε προσφορά βρίσκεται και ο πιο στιλάτος καναπές. Δες τον εδώ και θα πάθεις πλάκα!

ΙΚΕΑ ανακοίνωση εκπτώσεις

Υπερπροσφορά στα IKEA - Σε έκπτωση το πιο χρήσιμο αντικείμενο για το σπίτι

Μία κανονική υπερπροσφορά έχουν τα IKEA για εσένα και δεν πρέπει με τίποτα να τη χάσεις. Αυτή τη στιγμή, μπορείς να κάνεις δικό σου το πιο χρήσιμο αντικείμενο για το σπίτι σου, το οποίο θα σου γλιτώσει μπόλικο χώρο, δίνονταν 50 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή του.

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από αυτή για να κάνεις μία δυναμική ανανέωση στο σπίτι σου και να δοκιμάσεις νέα πράγματα που θα σου αλλάξουν σημαντικά τον χώρο και θα σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο όμορφα μέσα σε αυτόν.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως η ψυχολογία μας εξαρτάται σε ένα σημαντικό βαθμό από την αρμονία που υπάρχει μέσα στον χώρο που εργαζόμαστε και στον χώρο που ζούμε, οπότε θα ήταν μία καλή ιδέα, να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και στην οικογένειά σου και να ενδώσεις στους πειρασμούς του ΙΚΕΑ!

Αυτό είναι το χρήσιμο αντικείμενο που θα βρεις σε υπερπροσφορά 50 ευρώ κάτω στα IKEA

Το συγκεκριμένο έπιπλο που εντοπίσαμε στο online κατάστημα του ΙΚΕΑ, είναι ένα είδος ανοιχτής ντουλάπας, σε χρώμα μαύρο, το οποίο μπορεί να ταιριάξει πολύ ωραία μέσα στο δωμάτιό σου, αν χρειάζεσαι έναν έξτρα αποθηκευτικό χώρο για τα ρούχα σου, ή ακόμα και στο χολ του σπιτιού σου προκειμένου να κρεμάς τα πανωφόρια σου και τις τσάντες.

IKEA εκπτώσεις στα έπιπλα

Εμείς μόλις το είδαμε στη βόλτα που κάναμε στα IKEA, τρέξαμε να το αγοράσουμε μιας και είναι ένα κομμάτι πολύ ιδιαίτερο και σε πολύ καλή τιμή! Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο και να μην χάσεις καθόλου χρόνο καθώς σε λίγο θα εξαντληθεί!

Όπως σου είπαμε, το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του καθώς βρίσκεται σε έκπτωση. Η αρχική τιμή του ήταν 199€ ωστόσο τώρα μπορείς να το αγοράσεις δίνονταν 149€! Θα το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS