Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Έσκασε» ανακοίνωση από τα Lidl - Αφορά όλους τους καταναλωτές

Ξεκίνησαν οι σούπερ προσφορές!

«Έσκασε» ανακοίνωση από τα Lidl - Αφορά όλους τους καταναλωτές
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 15.08.2020 15:31
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Μόλις σήμερα, «έσκασε» μία νέα ανακοίνωση από τα Lidl για τις νέες προσφορές που θα ξεκινήσουν στα καταστήματα από τις 17/8, η οποία αφορά όλους τους καταναλωτές σε όλη τη χώρα. Δώστε λοιπόν μεγάλη προσοχή και ετοιμαστείτε να κάνετε τα ψώνια σας.

Από τη Δευτέρα, η αγαπημένη αλυσίδα καταστημάτων ρίχνει τις τιμές της και φέρνει για εσένα, τα πιο χρήσιμα εργαλεία για το σπίτι.

Πρέπει να βιαστείς ωστόσο γιατί πολύ σύντομα πρόκειται να γίνουν... καπνός από τα ράφια, ενώ δείτε εδώ και τις προσφορές στα τρόφιμα.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Lidl που αφορά όλους του καταναλωτές

Lidl ανακοίνωση προσφορών

Η Lidl μπήκε στο Οικουμενικό Σύμφωνο! Αν είστε πελάτης τους σας αφορά!

Η Lidl, όπως και άλλες εταιρίες του Ομίλου Schwarz, δεσμεύθηκε για τους στόχους του Οικουμενικού Συμφώνου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών υπογράφοντας σχετική συμφωνία. Αν είστε πελάτης τους, σας αφορά.

Η εταιρία δεσμεύθηκε να εφαρμόσει πιστά τις δέκα αρχές του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τη βιωσιμότητα, στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των κοινωνικών προτύπων, του περιβάλλοντος και της καταπολέμησης της διαφθοράς. Η προσχώρηση στο Οικουμενικό Σύμφωνο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών υπογραμμίζει τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Lidl για βιωσιμότητα.

«Το Οικουμενικό Σύμφωνο προσφέρει ένα πλαίσιο προσανατολισμού για τη δέσμευσή μας για μια οικονομική, οικολογική και κοινωνικά βιώσιμη επιχειρηματικότητα», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Lidl Οικουμενικό Σύμφωνο

Η Lidl δεσμεύεται για την εταιρική δέουσα επιμέλεια και τη συνεχή βελτίωση των κοινωνικών και οικολογικών προτύπων στην αλυσίδα αξίας της. Μεταξύ άλλων, αυτό αποτυπώνεται σαφώς στο ενημερωμένο και διευρυμένο έγγραφο ανάλυσης θέσεων σχετικά με την εταιρική δέουσα επιμέλεια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία του περιβάλλοντος κατά την αγορά εμπορευμάτων. Το πλήρες έγγραφο καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δέσμευση της Lidl για τη βιωσιμότητα είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://corporate.lidl-hellas.gr/responsibility/position-papers

Στη χώρα μας, η Lidl λαμβάνει σειρά μέτρων για να διασφαλίσει την τήρηση της εταιρικής δέουσας επιμέλειας. Μεταξύ άλλων, η Lidl προωθεί τη διαφάνεια στο πλαίσιο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβάνοντας τις δεσμεύσεις βιωσιμότητάς της, στην Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Με την προσχώρησή της στο Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών, η Lidl υπογραμμίζει περήφανα τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα, ιδίως όσον αφορά στις υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές, ενισχύοντας έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών της στη μάρκα Lidl.

Ρίξτε μια ματιά, επίσης, και σε αυτό: Lidl - ανακοίνωση: Χάρισε προϊόντα αξίας 20.000 ευρώ σε αυτούς του 6 δήμους!

Λίγα λόγια για το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ

Το Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών ιδρύθηκε το 2000. Θεωρείται η μεγαλύτερη και σημαντικότερη πρωτοβουλία βιωσιμότητας στον κόσμο. Πάνω από 13.000 εταιρίες, από περισσότερες από 160 χώρες, έχουν δεσμευτεί για υπεύθυνη, βιώσιμη επιχειρηματικότητα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ιστότοπο του οργανισμού στη διεύθυνση https://www.unglobalcompact.org/

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λήγουν σε λίγες ημέρες οι προσφορές των Lidl - Τις χρειάζονται όλοι οι καταναλωτές

Προσοχή! Ανακοίνωση των Lidl - Αφορά κυρίως τις γυναίκες

TAGS
Share