Στα IKEA το αντικείμενο που θέλουν για το σπίτι όλες οι νοικοκυρές

Βρίσκεται σε σούπερ προσφορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα IKEA το αντικείμενο που θέλουν για το σπίτι όλες οι νοικοκυρές

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στα καταστήματα IKEA και έτσι αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις το αντικείμενο που θα ήθελαν να έχουν όλες οι νοικοκυρές στο σπίτι τους για να γλιτώσουν χώρο, στην πιο σούπερ τιμή. Τρέξε λοιπόν να το κάνεις δικό σου και δε χάσεις.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα έπιπλο που θα σου λύσει τα χέρια. Μπορείς να το βάλεις στο μπάνιο, στην κουζίνα ακόμα και στο μπαλκόνι και θα ξεφορτωθείς μπόλικο χώρο.

IKEA αποθηκευτικός χώρος

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς κοστίζει μόλις 14,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς μιας και μένουν μόνο λίγα κομμάτια.

Τα μάθατε ωστόσο για την ηθοποιό που την πέταξαν έξω από ένα κατάστημα ΙΚΕΑ; Δείτε εδώ τι συνέβη!

Σημαντική ενημέρωση από τα IKEA

Μόλις σήμερα, κυκλοφόρησε μία πολύ σημαντική ενημέρωση από τα καταστήματα IKEA, η οποία μάλιστα αφορά όλους τους καταναλωτές, οι οποίοι πρόκειται να κάνουν τις αγορές τους στην γνωστή αλυσίδα μέσα στο επόμενο διάστημα.

15% επιστροφή για την επόμενη αγορά σας. Ισχύει για αγορές πάνω από €50. Εξαιρούνται οι αγορές από το Τμήμα Κουζινών (έπιπλα και πάγκοι κουζινών).

Ισχύει από 26/8 μέχρι 13/9. (30/8, 6/9 και 13/9 η προσφορά ισχύει μόνο για το IKEA e-shop και το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο).

Αυτή είναι η σημαντική ενημέρωση από τα IKEA - Οι όροι & οι προϋποθέσεις

Ισχύει από 26/8/2020 μέχρι 13/9/2020 σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ, τα κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ και το IKEA e-shop (30/8, 6/9 και 13/9 η προσφορά ισχύει μόνο για το IKEA e-shop και το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο).

IKEA εκπτώσεις

Ισχύει για αγορές αξίας 50€ και πάνω για μία συναλλαγή και σε μία απόδειξη. (Υπολογίζεται στην τελική αξία των προϊόντων του καταστήματος ΙΚΕΑ, του Εστιατορίου IKEA και του Σουηδικού Καταστήματος Τροφίμων ΙΚΕΑ, αφού αφαιρεθούν όλες οι εκπτώσεις και η αξία των υπηρεσιών)

Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει από την επομένη ημέρα της αγοράς και μέχρι τις 11/10/2020.

Για αγορές που πραγματοποιούνται στο ΙΚΕΑ e-shop το κουπόνι αποστέλλεται ηλεκτρονικά μετά την τιμολόγηση της παραγγελίας.

Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.

Εξαιρούνται οι αγορές από το Τμήμα Κουζινών (έπιπλα και πάγκοι κουζινών).

Η επιστροφή προϊόντος είναι δυνατή μόνο με πιστωτικό σημείωμα.

Για αγορές από το IKEA e-shop μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων εντός 40 ημερών.

Δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.

Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

TAGS