Πελάτες των ΙΚΕΑ προσοχή - Αυτό σας αφορά

Η εταιρεία επεκτείνεται με νέα καταστήματα! Δείτε το που

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πελάτες των ΙΚΕΑ προσοχή - Αυτό σας αφορά

Ευχάριστα νέα για την εταιρεία ΙΚΕΑ, που αφορούν όλους τους καταναλωτές της! Σάρκα και οστά παίρνουν τα νέα «μικρά» καταστήματα ΙΚΕΑ και μάλιστα το πρώτο αναμένεται να ανοίξει στον Πειραιά τον επόμενο μήνα.

Στο πλαίσιο της νέας φιλοσοφίας ανάπτυξης καταστημάτων που σχεδιάζει ο όμιλος Fourlis το πρώτο μικρού μεγέθους κατάστημα ΙΚΕΑ αναμένεται να ανοίξει περί τα τέλη Οκτωβρίου στον Πειραιά. Τα συγκεκριμένα καταστήματα θα έχουν μέγεθος το πολύ 2.000 τμ, καμία σχέση με τα μεγάλα καταστήματα που υπάρχουν στο αεροδρόμιο και πάνω στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.

Έρχονται και νέα μικρού και μεσαίου μεγέθους ΙΚΕΑ

Στα πλάνα του Ομίλου μετά τη λειτουργία του συγκεκριμένου καταστήματος είναι να δρομολογηθεί η δημιουργία ακόμη δύο της ίδιας φιλοσοφίας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενδεχομένως ακόμη και στα τέλη του 2021.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι το πρώτο «μεσαίου μεγέθους» κατάστημα ΙΚΕΑ, θα ανοίξει τις πόρτες του μέσα στον τρέχοντα μήνα στην πόλη Βάρνα της Βουλγαρίας ενώ και αυτού του τύπου καταστήματα σχεδιάζεται να έρθουν και στη χώρα μας.

Επίσης, δείτε εδώ τις σούπερ προσφορές που τρέχουν στα καταστήματα ΙΚΕΑ από τις 1/9

Μόλις ήρθαν τα νέα από τα IKEA - Η είδηση που ενδιαφέρει τους γονείς

Μόλις πριν από λίγο ήρθαν μερικά πολύ "καυτά" νέα από τα καταστήματα IKEA, τα οποία είναι σίγουρο πως θα σας ενθουσιάσουν. Η συγκεκριμένη είδηση ενδιαφέρει όλους τους γονείς και οι προσφορές που θα βρείτε στη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων θα σας πάρει το μυαλό!

H σχολική χρονιά ξεκινάει σε λίγο καιρό και γι΄αυτό το λόγο, όλοι οι γονείς πρέπει να είναι συντονισμένοι προκειμένου να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα για τους μικρούς μαθητές.

Πολύ χαμηλές είναι οι τιμές και για τα γραφεία. Δείτε εδώ τις προσφορές.

Αυτά είναι τα νέα που ήρθαν από τα IKEA

Όροι και προϋποθέσεις:

  • Η ενέργεια ισχύει μόνο για τα μέλη του προγράμματος go4more και αφορά σε αγορές που θα πραγματοποιηθούν με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας από 24/8/2020 μέχρι 12/9/2020 στα Καταστήματα ΙΚΕΑ, τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο IKEA e-shop.
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Δεν ισχύει για τις Υπηρεσίες ΙΚΕΑ.
  • Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα go4more στο go4more.gr
TAGS